101/1001

Dag 58 av 1001.

Nå har det gått snart to måneder siden jeg la ut lista mi over de 101 tingene jeg har planer om å gjøre på 1001 dager. Jeg har vært slapp med både å gjøre ting på lista og å oppdatere i det siste, så nå er det virkelig på tide at jeg tar meg sammen og gir dere en pekepinn på hvordan jeg ligger an.
Kjærlighet, medmenneskelighet og sosialt:
Med tanke på at jeg nærmest ikke veit hva et sosialt liv er for noe for tida, skulle en kanskje tro at jeg ikke hadde noe å fortelle om under denne overskriften, men det har jeg faktisk. Jeg har nemlig skrevet og sendt hele fem brev!

Jeg har også gjort i alle fall seks små, gode gjerninger. Den ene var at jeg tilbød meg å passe broren min da han var syk, slik at mamma kunne dra på skolen og stefaren min kunne dra på jobben. En annen var at jeg ga en liten gave til ei som jeg sponsa med konkurranse på bloggen - i tillegg til premie til vinneren, og de fire andre var at jeg ga bort gavekort i nettbutikken min til fire stykker som jeg synes har støtta og hjulpet meg mye med det å få nettbutikken opp og gå.

Jeg har kanskje ikke vært like flink med komplimentene som jeg pleier - både fordi jeg ikke har orka å ha så mange mennesker rundt meg i det siste, og fordi jeg har vært såpass redusert i det siste at det rett og slett går litt i glemmeboka. Men, jeg kan med sikkerhet si at jeg i alle fall har gitt 10 komplimenter siden sist!
Hobby:
Planen er at jeg skal lage 1001 smykker på 1001 dager. Det tror jeg ikke blir noe problem, for her ligger jeg godt an. Jeg har ikke skrevet opp mine siste smykker, så jeg er ikke helt sikker på hvor mange det har blitt, men jeg skal oppdatere dere når jeg har fått telt over.
Bloggen:
Siden sist så har jeg hatt en konkurranse på bloggen, så nå er det bare to konkurranser som gjenstår for at jeg har nådd dette målet. Jeg er også ferdig med årets "Tøm fryseren"-prosjekt, og har fått avrima fryseren. Selv om jeg er litt slapp med blogginga innimellom, anser jeg meg fortsatt som en aktiv blogger.
Trening/helse/skjønnhet:
Jeg har lakka neglene mine en gang siden sist. Bortsett fra dette ligger jeg dårlig an med denne biten.
Mat og drikke:
Jeg har laga dip av hvite bønner. Det var forøvrig veldig godt! Jeg har også hatt noen fiskemiddager, men færre enn jeg vanligvis har, og jeg har ikke telt over. Jeg har laga to vegetarmiddager, hvorav den ene også var vegansk. Ellers har jeg stort sett vært flink med middagslistene, men de siste ukene når jeg har vært (ekstra) syk, har det dessverre ikke blitt noe av. Jeg har prøvd en oppskrift fra Min Mat-kokebøkene, og det var dip av hvite bønner. Jeg har ikke drukket brus, men derimot har jeg fått i meg melk noen ganger. Fire, for å være nøyaktig. Sjokoladekake i en bursdag, en burger fra Esso en dag jeg ikke gadd å lage middag, og turmat på harrytur to ganger. Problemet med å holde seg unna melk er med andre ord størst når jeg er ute på tur eller på besøk - ellers så har jeg blitt mye flinkere enn jeg var en periode.
Kultur:
Her har jeg vært forferdelig flink, men jeg veit i grunn ikke om det er noe å skryte av. Hehe. Jeg har nemlig snart sett alle sesongene av Buffy allerede. Til gjengjeld har det blitt lite filmtitting, og siden jeg har vært mye syk og vi ikke har TV, så velger jeg å tro at det har vært OK å se så mye Buffy på så kort tid. I tillegg har jeg snart lest ut en hel bok, "Kjernesunn familie".
Opplevelser og selvutvikling:
Jeg har spist frokost ute på trappa! Jeg har også bestemt meg for å prøve å komme meg på stormøte med NFF 14. september i år. Siden vi har kjøpt oss bil er jeg også et skritt nærmere å begynne å øvelseskjøre - nå trenger jeg bare penger til drivstoff og noen å øvelseskjøre med.
Investeringer:
Jeg har endelig fått telefonen jeg kjøpte meg, og så langt er jeg fornøyd. Jeg har også kjøpt meg solbriller, og dessuten har jeg bestilt perler fra et sted jeg aldri hadde bestilt perler fra. Jeg bestilte fra Perlenettet.
Tja, mer er det vel ikke å si om lista for denne gang. Bilder får jeg legge til senere, for det fungerer visst ikke nå.

EDIT: Der var jaggu bildene på plass også! ;)

Dag nr. 16 i 1001-dagers prosjektet.

På tide med nok en oppdatering på hvordan det går med de 101 tingene jeg skal gjøre på 1001 dager. :)


Kjærlighet, medmenneskelighet og sosialt:
Jeg har gitt i alle fall 10 komplimenter siden sist, så dette punktet går kjempebra. Ellers så holder jeg på med fire brev. De er egentlig ferdig skrevet - i alle fall sånn noen lunde, jeg må bare få somla meg til å putte dem i konvolutter og sende dem avgårde. Jeg holder også på å spare opp frimerker til Tubfrim.


Hobby:
Her har det ikke skjedd så mye nytt siden sist. Jeg tror faktisk ikke jeg har laga et eneste smykke på disse dagene. Derimot har jeg jobba en del med nettbutikken, så nå er den snart klar for åpning. Det er bare litt finpuss i programmeringa igjen, og så må jeg legge inn resten av produktene mine. Spennende!
Bloggen:
Spørsmålsrunden er avslutta, så det punktet er jeg ferdig med. Ellers så holder jeg fortsatt på med "Tøm fryseren-prosjektet" for i år, men har ikke vært så flink til å blogge om det i det siste. Jeg har også hatt over 150 lesere på en dag allerede! 230 lesere, faktisk. :)


Trening/helse/skjønnhet:
I går var min 14. dag uten å spise søtsaker eller kaker av noe slag, så da har jeg fullført et av punktene. I dag har jeg kost meg med godteriet jeg fikk i overraskelsespakken fra Hobbyanette, og det smakte fantastisk godt nå som jeg faktisk har gjort meg fortjent til det. Jeg har også gått ned 1,5 kg siden jeg begynte med lista, uten at jeg egentlig har gjort noe for å få det til. Jeg regner med at det er "påskekiloene" som forsvinner nå som vi er tilbake til hverdagen igjen. :)


Mat og drikke:
I går laga jeg en fiskemiddag, og det var faktisk den første fiskemiddagen i løpet av prosjektet. Vanligvis har vi fisk opptil flere ganger i uka, men siden vi holder på å tømme fryseren blir det litt sjeldnere enn vanlig nå for tida. Middagslister skriver jeg hver uke for tida, så dette punktet går bra. Ellers så ha jeg brukt opp en gang til av melkekvota mi denne uka. Vi fikk nemlig middag hos mamma her en dag, og hun hadde puttet bittelitt rømme i sausen og så var det melk i smøret. Det var imidlertid så lite at jeg ikke reagerte særlig på det, men melk er melk, så jeg får ta det med. Jeg har heller ikke drukket brus, men dette punktet er i grunn ikke så vanskelig, siden jeg slutta å drikke brus for flere år siden.
Kultur:
Siden sist har jeg rukket å se hele første sesong av Buffy og så har jeg sett "The Note Book". The Note Book var kjempefin, og jeg gleder meg til jeg får tak i "My Sisters Keeper" slik at jeg kan se den også.


Lista:
Jeg oppdaterer dere om hvordan det går med lista en gang i blant, så dette punktet går fint. Jeg har også printa ut lista og hengt den opp i plastlommer på innsida av det ene kjøkkenskapet vårt, sammen med middagslista.


I disse kategoriene er det ingen forandring siden sist:
Reise
Opplevelser og selvutvikling
Investeringer
Diverse


Dag nr. 7 i 1001-dagersprosjektet.

Nå synes jeg det er på tide med en liten oppdatering på hvordan det går med de 101 tingene jeg skal gjøre på 1001 dager! :)


Kjærlighet, medmenneskelighet og sosialt:
Jeg har visst ikke vært så fryktelig kjærlig og sosial enda, men det er ett av punktene som går så det suser. Det er: "Gi 143 komplimenter". Jeg har funnet ut at jeg egentlig kunne spart meg for dette punktet, for jeg er visst allerede en kløpper på å gi komplimenter og har kommet ut av tellinga allerede. La oss derfor si at jeg har gitt 15 komplimenter de siste sju dagene - egentlig er det fler, men siden jeg har kommet ut av tellinga later vi som om det er 15.


Hobby:
Et av punktene i denne kategorien, er at jeg skal lage 1001 smykker på 1001 dager. Hittil har jeg laga 88 smykker med stort og smått, så det er en god start! Et annet punkt er at jeg skal lage mitt første mobilsmykke, og det har jeg gjort. Jeg har faktisk laga fler! Jeg har også starta på et av de andre punktene: Starte min egen nettbutikk. Så her er det bare å følge med. :)

Bloggen:
Her holder jeg på med ett av punktene, som er å ha en spørsmålsrunde på bloggen. Denne avsluttes i dag, og så svarer jeg så fort jeg har tid.


Trening/helse/skjønnhet:
Jeg har ikke klippet håret kort, så dét går i det minste bra! Dessuten har jeg nå gått 6 dager uten å spise søtsaker eller kaker av noe slag. Etter en periode med mye sukker har det vært 6 tøffe dager, men jeg har holdt meg i skinnet. Søtsuget blir mindre og mindre for hver dag som går - det var de to første dagene som var verst. Jeg har til og med greid å la være å spise godteriet som fulgte med i overraskelsespakken jeg fikk, så det skal nok smake ekstra godt når disse to ukene har gått. Jeg holder også på å fullføre en rensekur.


Mat og drikke:
Jeg har laga juice en gang, så da er det 32 ganger igjen. Juicen jeg laga var en eple- og ingefærjuice. Mmm! :) Jeg skreiv også middagsliste for denne uka, og skal i løpet av helga skrive middagsliste for neste uke også. I løpet av uka har jeg også vært så uheldig å få i meg melk en gang, så da har jeg bare 99 ganger igjen. Vi hadde nemlig kjøttboller til middag en av dagene, og litt for seint kom jeg til å tenke på at siden de var kjøpt ferdige, var det antakelig melk i dem... De var gode, men det var ikke verdt det! :)

Kultur:
Vi bestilte noen filmer fra CDON.com for noen dager siden, deriblant alle sesongene av Buffy. Jeg har hittil sett de første to episodene, så jeg er i gang med dette punktet også. :)


Reise:
Her fullførte jeg faktisk et punkt i går, nemlig å ta toget til et sted jeg aldri hadde tatt toget til før. Det var ikke så spennende, men da er jeg en erfaring rikere. Reisa gikk fra Oslo S til Grorud, og tok ca. 9 minutter. Ikke nok med det, men toget var også PRESIST. Wow.


Opplevelser og selvutvikling:
Her har det ikke skjedd stort, bortsett fra at jeg prøver å fullføre studiet eller finne en alternativ løsning. :)


Investeringer;
Jeg har herved bestilt meg ny mobiltelefon - for første gang på 4 år! De siste to årene har jeg hatt en gammel en som jeg arva av mormora mi, så det skal bli godt å få en ny. Har bestilt en lilla Nokia 6700 slide, og håper den er fin og flott og at den kommer snart. :) I går kjøpte vi også massasjepute til å plassere i stol, så i dag er jeg helt øm i ryggen etter at den mishandla meg i går kveld.

Diverse:
Disse punktene har jeg ikke begynt på, så her er det ikke noe spennende å fortelle.


Lista:
Vel, nå er jeg i alle fall i gang med å skrive på bloggen hvordan det går med lista, så det punktet er underveis. Jeg har også printa ut lista, og i går kjøpte jeg selvklebende plastlommer. De skal jeg klistre opp inni et av kjøkkenskapene, og så skal jeg plassere lista oppi dem. :)

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits