Den ekleste smoothien ever.

Hahaha, litt tidligere denne uka tenkte jeg at jeg skulle prøve en ny smoothie.

Oppskriften var:
1 banan
2 dl fettredusert kokosmelk
2 ss sjokoladesaus

Jeg hadde ikke fettredusert kokosmelk, men vanlig kokosmelk og tenkte at det måtte da gå for det samme. Attpåtil skulle jeg lage til to på en gang, og da hadde jeg plutselig ikke nok sjokoladesaus, så jeg spedde på med kakao og sjokopulver. Siden kokosmelka var så feit, prøvde jeg å spe det ut med havremelk.

Resultatet blei motbydelig, og hele greia gikk rett i vasken. Selv om jeg hadde spedd den ut, kjentes konsistensen helt grusom ut og den var altfor feit. Så moralen i denne historien er: Står det fettredusert kokosmelk, så bruk fettredusert kokosmelk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Stikkord:

2 kommentarer

Cathrine Nesset - fotografi

06.02.2010 kl.11:33

Huff da, kjedelig når ting man lager blir vondt =p

Eldeen

06.02.2010 kl.13:03

Hehe, ja, det er utrolig kjipt, men sånn er det nå bare noen ganger. Man må jo bare prøve seg fram, hvis ikke ville en blitt skrekkelig ensidig i matveien! =P

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits