Kjærester i 7 år! <3

I dag har Andreas og jeg vært kjærester i 7 år! 6. februar 2003 var den magiske datoen, og vi hadde knapt fylt 16 år. Han bodde i Vestfold og jeg i Akershus, og det var 15 mil å reise hver vei de første 3 1/2 årene vi var sammen. Nå er vi 23, har bodd sammen i 3 1/2 år og eier et hus sammen. Jeg hører stadig at "dere er jo praktisk talt gift!", men vi er verken forlova eller gift, og det står ikke på agendaen med det første heller, men det blir vel etterhvert! ;) Det jeg synes er litt sprøtt å tenke på, er at neste år, så har vi vært kjærester i 1/3 av den tida vi har levd. 8 av 24 år. ^^ Jeg føler meg nesten gammel! (Men bare nesten, jeg har jo ikke tenkt til å bli skikkelig voksen noen gang, og da blir man ikke gammel heller.)Vi vurderte å gå ut og spise og ta en tur på kino eller noe, men fant ut at vi heller skulle ta en kjærestedag her hjemme. Låse oss inn og bare kose oss sammen, vi to. :) Har ikke hatt en skikkelig kjærestedag på det jeg kan huske, så nå er det jammen meg på tide! Har gleda meg til denne dagen i ukesvis nå, hehe. ;) I går var vi på Ikea og bunkra opp med lysestaker, og lys av ulike slag. Kubbelys, vanlige stearin lys, små telys og store telys. Det blir koselig!

Vi skal lage tre retters middag i dag, for første gang i vårt liv, og jeg har vridd hjernen min til det ytterste for å finne på noe som er godt og som vi ikke har laget mange ganger før. Menyen ser sånn ut:

Forrett:
Fylte portebelloer og champignoner med urter og chili.

Hovedrett:
Indrefilet av kylling, fersk fullkornstagliatelle med hjemmelaget ruccolapesto, hjemmebakt olivenbrød med hvitløkssmør og ovnsgrillede cherrytomater og champignoner.

Dessert:
Sjokoladefondant og is.

Mmm! Jeg gleder meg! :) Vi kommer vel antakelig til å rulle fra bordet begge to, hehehe. ;) Blir koselig å lage så mye god mat sammen. Det er så koselig når lager mat sammen, uten å stresse med noe.Jeg har  vært litt dårlig til å holde dere oppdaterte på hva jeg har gjort denne uka. Det har nemlig vært en temmelig hektisk uke, så det har ikke vært så mye tid til blogging. Vi har hatt PBL på skolen, så det har tatt mye av tida mi. Andreas bursdag på onsdag, så da dro vi rett fra skole/jobb til Collosseum og så på Avatar i 3D. Han hadde egentlig bestemt seg for å se Sherlock Holmes istedenfor, men på onsdag ombestemte han seg igjen, og ville se Avatar allikevel. Kan ikke si jeg blei lei meg av det! Ikke for det, jeg kunne godt tenke meg å se Sherlock Holmes selv, men det er liksom lettere å se den på TV hjemme enn Avatar i 3D. :) Likte filmen veldig godt, og kan absolutt anbefale den videre! Vi kom hjem omtrent klokka 22:00 på onsdagen, og da gikk det vel ikke et kvarter en gang før jeg hadde pussa tenna og lå i senga og sov.Torsdagen husker jeg nesten ikke hva vi gjorde en gang. Vi kjørte i hvert fall hjem, og så plutselig var det kveld. Hehehe. ;) Ah, jo, nå husker jeg det. Jeg var utslitt og gikk og la meg rett etter at vi kom hjem, og Andreas laga middag. Så spiste jeg og slappa av litt, og så gikk jeg og la meg igjen. :)

I går hadde vi framføring av PBL og det gikk bra. Vi fikk også igjen eksamenskarakteren i rettslære. Jeg var nesten overbevist om at jeg kom til å stryke, siden det gikk så dårlig på psykologien, så jeg blei gledelig overraska og 1000 kilo lettere da jeg så at jeg hadde fått en D. Det er fortsatt ikke en veldig bra karakter (tilsvarer en 3'er), men jeg er kjempefornøyd! Hadde ikke forventa at det skulle gå så bra. :) Det gjorde dagen, for å si det sånn! :) Etter at alle hadde dratt hjem rundt 12, satt jeg aleine på skolen i noen timer og venta på Andreas. De timene brukte jeg på å tråle nettet etter oppskrifter og sånn, slik at jeg kunne bestemme meg for hva vi skulle lage i dag, slik at vi kunne få handla på veien hjem.

Vi var først innom en Menybutikk, men der blei jeg sørgelig trist av grønnsaksavdelingen. Det var ikke det at den var så ille, men når en reiser til Meny for å handle, så forventer en at det skal være en del lekrere enn på Rema 1000 og det burde kunne gå an å få tak i ei potte med basilikum som ikke har brune flekker på en fredags ettermiddag. Det endte med at vi bare kjøpte noen få ting - i hovedsak ting vi ikke hadde planlagt å kjøpe, og så dro vi videre til IKEA. Der gikk vi først opp i restauranten og kjøpte oss middag. Vi kjøpte falafel begge to, og så tok Andreas en napoleonskake til dessert, mens jeg heller tok en barnemeny med fiskenuggets. Det er så godt! :) Det var første gang jeg spiste falafel og det var nydelig. Selve de bollene var ikke noe å rope så høyt hurra for kanskje, men den couscousblandinga med linser og grønnsaker oppi var bare NAM. Misforstå meg rett, bollene var også gode, men resten var bedre! Jeg greide selvfølgelig ikke å spise opp alt - jeg hadde jo fiskenuggetsene mine også, og de måtte jeg jo bare spise opp.Etter at vi hadde spist gikk vi som sagt kanakkas og handla masse lys, og etter det dro vi til ICA og handla mer mat. Fikk ikke tak i de urtene jeg skulle ha heller, for der var det helt utplukka, men det får ikke hjelpe. Vi fikk i hvert fall tak i det meste av det vi skulle ha, så får vi heller prøve å få handla resten her ute i dag.

Vi var forresten en liten tur på Europris også, og der fikk jeg en liten kjærestegave av Andreas:Var ikke den søt vel? Jeg samler på kuer, så den var perfekt. <3

Vi kom hjem rundt kl. 21:40 i går, og da var vi passe slitne begge to. Vi satte på plass varene og så slang vi oss ned i sofaen. Jeg sovna etter bare ei lita stund, så ikke lenge etter gikk vi opp og la oss. Nå har jeg vært våken siden halv seks i dag og skjønner ingen ting. Eller jo, jeg skjønner det egentlig. Greia er at vi lot soveromsdøra stå åpen i nattt for å få litt luft inn på soverommet. Det synes selvfølgelig Stella er helt topp, så i fem-halv sekstida syntes hu at det var en god idé å begynne å dure mens hun gikk fram og tilbake i senga og forlangte kos. Jeg er ikke spesielt fan av katter i senga (blant annet fordi jeg er litt småallergisk), og i alle fall ikke på denne tida av døgnet, men jeg kunne jo på sett og vis takke meg selv. Det verste var at hu aldri ga seg heller, så til slutt var jeg så våken at jeg like gjerne kunne stå opp. Vurderer å legge med nedpå litt igjen etter å ha skrevet ferdig dette innlegget, men vi får se.

Fikk meg en gledelig overraskelse da jeg kom meg på nettet i dag! Da hadde jeg nemlig fått beskjed om at jeg har vunnet en konkurranse! Det er en av de første jeg har deltatt i, og jeg pleier jo aldri å vinne noe som helst, så det var virkelig en gledelig overraskelse. Konkurransen var på denne bloggen: http://catriineiv.blogg.no/ og jeg vant et gavekort på 250 kroner på House of Fashion. Gøy! Jeg tenkte jeg skulle kjøpe meg fargede linser for gavekortet, men veit ikke hvilken farge jeg skal kjøpe enda. Vurderer sterkt å gå for brune, men det hadde jo vært litt kult med lilla eller blå også. Hmmm!Vel, jeg tror jeg avslutter her for nå. Nå har jeg sittet her lenge nok, og dessuten har jeg ikke så skrekkelig mye mer å fortelle om for øyeblikket heller. ;)Q: Har du noen planer for dagen?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 kommentarer

06.02.2010 kl.08:24

Gratulerer med jubileumet:-)
Kjempe fin blogg!<3

Når la du deg?

Eldeen

06.02.2010 kl.10:26

Anonym: Tusen takk! :D

Madde: Tusen takk. :D Jeg la meg vel rundt halv elleve-elleve tror jeg, husker ikke. Jeg sovna vel litt etter ti på sofaen, og så hadde jeg sovet i ca. 20 minutter før Andreas vekket meg så jeg fikk lagt meg i senga istedenfor. Hvordan det? ;)

Marthe

07.02.2010 kl.12:58

Jeg synes du burde ta de brune eller lilla, de likte jeg! Kult at du har startet blogg vennen og spennende å følge med på hvordan det går med deg/dere der borte :)

Eldeen

08.02.2010 kl.19:50

Ja, liker begge jeg også. Siden de koster bare 199,- og jeg har fått gavekort på 250, så vurderer jeg å kjøpe både brune og lilla, for jeg har igjen litt penger fra bursdagen også. Må jo ha linsevæske også, men det kjøper jeg heller på Specsavers, for det er billigere, så da får jeg mer for pengene, hehe. ^^ Hmm! :)

Hyggelig at du følger med på bloggen min. <3

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits