Jeg er med i Carolines konkurranse! :)

var ett år gammel 4. februar i år, og dette feirer hun med en konkurranse. Dette er heller ikke en hvilken som helst konkurranse, men en konkurranse der man kan vinne et gavekort på CEWE FOTOBOK for 900 kroner fra Japan Photo. 

Jeg elsker å ta bilder, men de blir som regel bare liggende "og slenge" på pc'n i ulike mapper i et mer eller mindre kaotisk system. Hvis jeg hadde vunnet denne premien, kunne jeg endelig ha gjort noe med dette. Da kunne jeg plukket ut favoritt bildene mine og gitt dem den oppmerksomheten de fortjener.Hvis jeg vinner denne konkurransen, kan jeg sette inn bilder som får meg til å huske de gode stundene sammen med min kjære og hvor søt han er.


I en CEWE FOTOBOK fra Japan Photo kan jeg sette inn bilder av familien min og andre som jeg er glad i. Da kan jeg enkelt finne fram de beste bildene som gir de beste minnene hver gang jeg føler meg litt ensom og forlatt.


Når vinteren er her, kan jeg kikke på bildene jeg tok da sommeren var her, og virkelig glede meg til den kommer tilbake.

I samme slengen kan jeg kikke på noen vinterbilder for å minne meg selv på at vinteren tross alt ikke er så verst den heller, selv om den er kald.


Om jeg vinner konkurransen, kan jeg sette inn bilder som får meg til å huske turer jeg har vært på.
Mine kjære firbeinte skal selvfølgelig få en hedersplass i min CEWE FOTOBOK fra Japan Photo dersom jeg vinner konkurransen.

Malene den pene hadde nok også fått en plass - så kunne jeg en gang for alle bevist at for meg er hun ikke bare en eller annen jeg kan servere kaker og is til, men også noen som fortjener en plass i et album.

Det er mange, mange flere bilder av både natur, mennesker og dyr som jeg kunne tenke meg å ta litt ekstra godt vare på, men jeg skal ikke legge ut alle her. :) Jeg hadde i alle fall blitt veldig glad om jeg hadde vunnet konkurransen og fått et gavekort på CEWE FOTOBOK for 900 kroner hos Japan Photo.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Caroline

09.02.2010 kl.16:27

Tusen takk for at du deltar! :) Du deltar med to poeng :) FInt innlegg! :)

Eldeen

09.02.2010 kl.17:09

Tusen takk for det! =D Kjempebra konkurranse!

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits