Et mirakel har skjedd!

Nå har Stella endelig funnet ut at den rosa senga vi kjøpte til henne ikke er så verst allikevel. I dag har hun stort sett ligget på gulvet og sovet, men i går lå hun faktisk i senga si! Det er jo helt utrolig. Miraklenes tid er ikke forbi. =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

Andrea

10.02.2010 kl.16:59

Er så rart det er så stor forskjell på hunder og katter der.. Husker da jeg hadde katt så kunne vi bare glemme å kjøpe seng til henne, hun ville ikke bruke den uansett. La vi et håndkle i sofaen som hun kunne ligge på så la hun seg alltid ved siden av.. =)

Mens hunden vår derimot, han elsker de sengene vi har kjøpt til han! Koser seg masse i dem, det første han gjør når han har vært hjemmefra over litt tid er å løpe og legge seg i senga si. Haha, rare..

siewartz

10.02.2010 kl.17:34

Så søt ho er da :) Hunden min er heller ikke glad i senga si, han nekter å ligge der, vil mye heller ligge på golvet, i sofaen eller i senga vår!

smej

10.02.2010 kl.17:49

Nååhmen!!! For en nydelig pus<3 =)

Eldeen

10.02.2010 kl.20:15

Andrea: Hehehe, ja, det er ganske stor forskjell. Katta vår legger seg vanligvis alle andre steder enn i senga si. I kveld har hun ligget i feiebrettet og sovet, hehehe. ^^

Siewarts: Hehehe, det er akkurat som katta vår. Alle andre steder er visst bedre enn senga. I alle fall så lenge vi kan se henne. Har tatt henne "på fersken" når hun har ligget og sovet i senga si et par ganger de siste dagene. Så den er visst litt god allikevel. =P

Smej: Tusen takk! =D Det synes vi selv også, hehe. ;)

JeAnEtT

11.02.2010 kl.16:50

Du har så søt og pen katt :') Meg vil ha ;')

Men jeg har fire andre å jeg da :))

Eldeen

12.02.2010 kl.14:39

Tusen takk! =D Det synes vi selv også, hehe. ;) Har hatt henne i snart en måned nå, og det er kjempekoselig med katt. :) Fire katter ja, da er det vel action kan jeg tenke meg?? Hehehe. ;)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits