Edru/Børsten.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 kommentarer

Sofie Sund

10.02.2010 kl.21:22

Sv. Tusen takk :]

Andrea

11.02.2010 kl.11:05

sv: Haha, i feiebrettet? Den var ny :p Rare de er.. Husker vår aller helst ville ligge i bittesmå bokser og kurver, som var aaltfor små for henne. Pels og poter tøt ut overalt :p

Ja, haha! Vet hvordan han skal få med seg damene på det han vil ;)

JeAnEtT

11.02.2010 kl.14:53

Gratulerer Cecilie! Du vant :D.. Kan du bare svare på spørsmålene på øverste innlegget på bloggen min?

11.02.2010 kl.17:48

Beklager! Men konkurranse innlegget ble slettet! :'O Men har lagd en ny bilde-konkurranse med temaet dyr. Da kan du jo delta med bilde i den :D. Og jeg har funnet ut hva premien er :)).

Eldeen

12.02.2010 kl.14:26

Sofie: Bare hyggelig. :)

Andrea: Haha, ja, i feiebrettet! ;) Hu får akkurat plass. =P Haha, hørtes ut som en morsom katt. Jeg mistenker at vår er litt av samme slaget. =P

Jeanett: Jeg lager ny link i innlegget mitt jeg, og så deltar jeg på nytt. :)

Andrea

12.02.2010 kl.14:39

sv: Hehe, ja, hva skulle vi gjort uten dyr? Måtte jo blitt en fryktelig kjedelig hverdag..

JeAnEtT

12.02.2010 kl.15:29

SV: Det er alltid koselig med katter vett ;). Er ikke så mye action, for jeg har to katter til mamma, en til pappa og en til bestemor ;). Men vi har en ørkenrotte til mamma da, så det blir en del å passe på :)).

Eldeen

13.02.2010 kl.08:16

Aha, du har spredd dem litt utover da. :) Det er sikkert lurt, hehe. ;) Vi vurderer å skaffe en til når hun vi har er litt større, men vi er ikke helt sikre enda. :) Får se det litt an. :) Det er jo veldig koselig med bare en også! Har ørkenrotte vi også, to stykker. :)

Eldeen

13.02.2010 kl.08:17

Andrea: Hehe, ja. Det hadde nok blitt en betydelig kjedeligere hverdag uten dyr! :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits