Hjemmelaga juice med litt forskjellig oppi.

Denne juicen har jeg laga ved hjelp av vår saftsentrifuge, som ser sånn ut:

En kjempegod investering, som man kan lage kjempegode (og sunne!) juicer med akkurat når man måtte føle for det. Man kan putte oppi alt mulig - ikke bare bløte ting som appelsiner, men også harde ting som epler og gulrøtter.


I denne juicen brukte jeg :
2 appelsiner
1 sitron
1 lime
1/2 stilk stangselleri
2 epler

Resultatet blei bra, men den var litt sur og hadde naturlig nok litt smak av stangselleri - noe jeg ikke er så innmari glad i, men prøver å lære meg å like. :)


Tips:
- Ikke kjør en og en ingrediens, men bland dem. F.eks. Appelsin - lime - appelsin, og eple - stangselleri - eple. :)
- Ikke lag så mye juice dersom du ikke er vant til å spise/drikke mye frukt og grønnsaker. Da kan du fort få vondt i magen - dette er en vanesak! :)
- Hell juicen over isbiter, slik at den blir kaldere.
- Vask maskinen med en gang, før du drikker juicen! Da går det kjempelett og ingenting har satt seg fast. Dessuten får isbitene tid til å kjøle ned juicen litt ekstra.
- La gjerne juicen stå i kjøleskapet den lille stunden det tar å vaske juicemaskinen.
- Før du lager juicen: putt en matavfallspose eller lignende i det rommet på maskinen som samler opp avfall. Da er det bare å fjerne den når du er ferdig å lage juice.
- Er det første gang du lager juice, kan det være greit å begynne med en rein eple- eller appelsinjuice, og så venne deg til andre smaker etterhvert. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 kommentarer

Cathrine Nesset - fotografi

17.02.2010 kl.12:43

Ser godt ut ihvertfall ;)

M and Dee

17.02.2010 kl.12:44

Nam :)

Always and forever -M and Dee

Siw- Veronica

19.02.2010 kl.21:03

Sv: Sånn er det når man er hjemme alene : p Gidder ikke å mekke en sjuretters, og pizzaen var det eneste jeg gadd å slenge inn. Mon tro hvordan det blir når jeg flytter for meg selv, hehe.

Eldeen

19.02.2010 kl.21:07

Takk, takk. :) Det var godt. :)

Siw- Veronica

19.02.2010 kl.21:32

Sv: Haha, en tolvretters ja, minst! :p Kommer til å sitte her og spise til i morgen tidlig jeg da :p Jeg er generelt ikke noe glad i å drive på kjøkken, men nå som jeg skal legge om kostholdet og legge på meg, er jeg nødt til å bli flinkere med mat. Jeg spiser jo mye, men det hjelper ikke. Så for å bli flink, må jeg bare like kjøkken også :p

Hos meg kommer det nok til å gå i nudler og pizza en stund til :p Men er jo så mye koseligere å ha noen å spise med også, da går det an å lage litt ordentlig mat som man kan kose seg med. Dessverre har jeg fått dilla på vanlig grandis igjen :p

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits