Ulike roller.

På skolen har vi hatt mye om ulike roller, og derfor fikk jeg det for meg at jeg skulle skrive et lite innlegg der jeg ramser opp de 25 første rollene jeg kommer på at jeg har til ulike tider! :) I alfabetisk rekkefølge, for ordens skyld!


1. Barnebarn
2. Brevvenninne
3. Datter
4. Ekskjæreste
5. Fagorganisert
6. Huseier
7. Katteeier (og ørkenrotteeier!)
8. Kjæreste
9. Klassevenninne
10. Kunde
11. Kusine
12. Kvinne
13. Lånetaker
14. Medlem
15. Niese
16. Pasient
17. Pendler
18. Samboer
19. Søster
20. Stedatter
21. Student
22. Svigerdatter
23. Svigerinne
24. Tante
25. VenninneMeg og minstebror, Benjamin, for 6 1/2 år siden. :) I går fylte han 9 år!
Hurra for Benjamin! :)Sånn, det de første 25 rollene som falt meg inn! :) 


Q: Hvilke roller kan du komme på at du har til ulike tider?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 kommentarer

Mari - mammaen til Kasper <3

22.02.2010 kl.20:47

Herlig bilde! Sykt hvor mange ulike roller man har egentlig.

eldeen

23.02.2010 kl.00:09

Hehe, takk. ^^ Ja, det er kanskje tidenes kjipeste blogginnlegg, men det var bare et innfall jeg fikk. Tok meg bare noen sekunder å komme på de 25 rollene, så da kan en jo tenke seg hvor mange ulike roller man har hvis man virkelig setter seg ned og tenker seg om...! Jeg er kanskje sær, men jeg synes nå det er litt interessant jeg da. :)

Mari

23.02.2010 kl.07:12

Det er skikkelig kjedelig å ikke føle seg på topp når vi må på skolen, men det er jo bra de gir arbeidskrav i stedet for å gi ikke godkjent da! Så må man være hjemme så må man! Jeg holder nok ut litt til, men har ikke tid til å bli syk! Hehe. Ja, håper rørleggeren kommer snart fordi jeg er så lei etter å ha vasket opp i 2 år snart :P skjønner ikke at jeg har holdt ut. Hehe.. God bedring til deg i hvert fall!
SV; Jeg er ikke missfornøyd. Det er jeg ikke. Men jeg vil bli strammere. Har skikkelig slaskekropp og litt stor mage, tjukke lår osv.

Jeg kommer aldri til å få tilbake kroppen min. Den har forandra seg sånn i skjelletet osv. Så det er ikke det jeg har som mål! :)

Siw- Veronica

23.02.2010 kl.16:53

Sv: Tusen takk :) Jeg er jo egentlig litt fornøyd med min hårfarge nå, men det blir så fort kjedelig og tungt. Jeg ender nok opp med å farge igjen, og grue meg til fargen går ut, hehe :)

Renate

23.02.2010 kl.19:38

Sv; Streken skal fjernes, det var en feil. :p

Jeg driver fremdeles og endrer på bildene/reklamene slik at det skal bli bedre. Tror reklamen skal fjernes, så får jeg se hva det blir til. ^^

Jeg synes det funker fint med designet ditt jeg, selvom det bare er en mal. Ofte er det enkle best. ;D
SV; Ja! :) Får jeg på meg olabukse og fin tunika kjole ol, så føler jeg meg bra, for magen min er så sykt hengette. Men jeg kan jo slanke meg og trene meg opp, men jeg vil aldri få vekk det overflødige fettet eller huden liksom.. Det er kjedelig. Var en periode jeg ga faen, men så fant jeg ut at jeg ikke ville gi faen, og da har jeg hatt problemer med å slanke meg etterpå.

Men men. Man lever bare en gang. Er dette kroppen jeg er dømt til å få som 20 åring så greit, men jeg har bestemt meg for å gjøre litt med det iallefall, så jeg iallefall holder selvtilliten min oppe, mister jeg selvtilliten mister jeg det meste.. :p

Silje

23.02.2010 kl.20:53

SV: Takk for kommentar =)

Når det gjelder roller er det utrolig hvor mange roller et menneske har igjennom et liv ja. Dette er jo roller fra bare 23 år av ditt liv, tenk så mange fler som kommer til å legge seg på listen etterhvert som årene går ^^

Siw- Veronica

23.02.2010 kl.22:50

Psst, da har jeg lagt ut oppskrifta på den kaka :p Du må bare scrolle litt, jeg er terror for min egen blogg, hehe.

Eldeen

24.02.2010 kl.11:07

Mari: Ja, det er skikkelig kjipt. Føler at jeg går glipp av så mye, og dessuten må jeg jo levere arbeidskrav. Og nå må jeg være kjempeforsiktig på det siste seminaret som henger sammen med disse to vi har hatt nå, for hvis man får over 40 % fravær på de tre totalt, så mister en jo eksamensretten. Da får jeg heller komme meg på skolen om noen så må dytte meg dit i ei sykehusseng! =P

Hehe, da jeg bodde hjemme fortsatt, var vi uten oppvaskmaskin i noen år. Og vi var 7 i familien! ...Jeg er fortsatt traumatisert, og har lovet meg selv at jeg alltid - ALLTID skal ha oppvaskmaskin. Om jeg så skal bo på gata!

Ann-K: Det er godt å høre at du ikke er misfornøyd, og at du har realistiske forventninger. :D Å ta vare på kroppen sin er viktig, så det skjønner jeg godt at du har lyst til å gjøre. Det har jo ikke bare med hvordan man ser ut, men også hvordan man føler seg! :)

Siw-Veronica: Hehehe, jeg skjønner hva du mener. Jeg har omtrent samme hårfarge som deg, og jeg blir veldig fort lei selv. :) (Men det blir jeg forsåvidt når jeg farger det også...) =P

Eldeen

24.02.2010 kl.11:17

Renate: Hehe, regna nesten med at du ikke hadde _planlagt_ å ha en strek gjennom hodet. ;) Er bare å prøve og feile, så blir det nok bra til slutt. :) Så mye bedre ut i dag forresten! :) Ja, det enkle er ofte det beste, hvert fall når man er litt lat på html. =P

Ann-K: Er alltid vanskelig å slanke seg og stramme opp. Det krever mye av en selv, men det er ikke umulig! :) En må "bare" bestemme seg, være motivert, finne en måte som funker og ikke gi opp, så går det nok til slutt. ;) Lykke til! :)

Silje: Bare hyggelig. :) Ja, det er utrolig hvor mange roller man har - bare i løpet av en dag! Så i løpet av et langt liv, må det jo bli sinnsykt mange.

Silje Helén

27.02.2010 kl.11:20

Er han allerde NI år? :O

Jeg som trodde han fylte 7 år... hehe.... Lille Benjamin...

Eldeen

27.02.2010 kl.11:34

Ja, det er han. Han er jo akkurat 10 år yngre enn deg! =D (Men, du tror jo at du er yngre enn du er, så da er det vel litt vanskelig å regne ut, hehe!)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits