Rett i koppen-kake.

Siw-Veronika prøvde seg på ei rett i koppen-kake, og resultatet kan du se her. Hu blei ikke helt fornøyd. ^^ Jeg blei selvfølgelig nysgjerrig og spurte etter oppskriften, og den kan du finne her, og dessuten kommer den rett under:


Utstyr:
* Mikrobølgeovn
* En skål eller en stor kopp.
* Noe å røre med, f.eks. en gaffel.
* En spiseskje.


Ingredienser:
* 3 ss mel
* 3-4 ss sukker
* 3 ss kakaopulver
* 1 egg
* 3 ss olje
* 3-4 ss melk (fungerer finfint med Solhavre istedenfor!)


Fremgangsmetode:
1. Bland alt det tørre i skåla/koppen.
2. Bland inn alt det våte.
3. Putt skåla/koppen i mikrobølgeovnen i 1-2 minutter.Mitt resultat:
Jeg synes kaka blei god, og veldig mektig. Den passa fint sammen med litt is, og jeg orka ikke å spise opp hele aleine, enda så søtsugen jeg var. Jeg hadde den i mikrobølgeovnen i 1 minutt og 59 sekunder, og da var den så vidt litt klissete i midten, men ikke mye, så om du foretrekker den litt mer flytende, så må du muligens ta den ut litt før (kommer an på mikrobølgeovnen din!). Den blei jevn og fin, og smakte ganske likt som brownies, men uten den sprø hinna på toppen og dessuten uten smørsmak siden man her bruker olje istedenfor smør.
Konklusjon:
Helt klart verdt de snaue 10 minuttene det tok å finne fram ingrediensene, blande sammen, steke kaka og rydde opp. Grei kake å lage om du er søtsugen og vil ha kake nå, men hvis du har bedre tid og kanskje skal servere kake til en hyggelig anledning, vil jeg anbefale å lage en kake som tar litt lenger tid og som stekes i ovnen. :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

Siw- Veronica

24.02.2010 kl.21:25

Dårlig gjort, da får du lage til meg en gang så den blir god! Bare jeg som ikke fikser å lage noe som nærmer seg kjøkken, haha :p

Eldeen

24.02.2010 kl.21:42

Hehehe, jeg synes det var ganske godt gjort jeg. =P Jada, er bare å komme det, så skal jeg bake kake til deg. ;) Jeg tror forresten at det hadde vært enklere om du laga hele greia i en skål istedenfor i en kopp - det funka i alle fall her. :)

Malene

01.03.2010 kl.18:55

Dette var mat for Malene Kake-Monsen Berg=) Til informasjon kan jeg meddele at vaniljekesam ikke passer spesielt godt til denne søte saken, men peanøtter funka i alle høyeste grad! :D Nam!

Eldeen

01.03.2010 kl.20:36

Hehehe, det kunne jeg omtrent tenke meg. Jeg har vært litt overraska over at du ikke har kommentert tidligere, for jeg kunne se for meg at du kasta deg over ingrediensene så fort du hadde lest overskriften omtrent. =P Er nesten en lettelse å høre at vaniljekesam ikke passer til, siden det er så sinnsykt digg og jeg ikke tåler det - det kunne blitt farlig fristende! :) Peanøtter hørtes godt ut. =D

Malene

01.03.2010 kl.20:59

Hehe, tok noen dager før jeg fikk lest innlegget og enda noen dager før jeg fikk testa ut oppskriften, men jeg var veldig fornøyd med resultatet da jeg endelig fikk prøvd! :-) seinere i uka faller jeg nok for fristelsen til å prøve varianten med sjokopulver, tenker jeg.. ;-) Hihii! Gleder meg allerede! Finnes ikke noe bedre enn kake gjort på 7min<3

Eldeen

01.03.2010 kl.21:06

Åjåj, jeg er imponert over at du greide å vente i _dager_ før du prøvde det ut, hehe. ;) Vil absolutt anbefale den med sjokopulver, den var superdigg! =D Litt mer "melkesjokoladeaktig". :) Kake på 7 minutter er herlig. <3

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits