Svart og hvitt knytekjede.

I kveld har jeg brukt tida mi på å lage et svart og hvitt knytekjede. Bildet blei ikke så bra, men dere ser vel hva det skal forestille! :) Var kjempeheldig og hadde akkurat nok svarte rocailles igjen til å lage ferdig hele kjedet i dag. :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 kommentarer

Silje

25.02.2010 kl.21:58

så flink du er, det var kjempesøtt :D

Eldeen

25.02.2010 kl.22:05

Tusen takk, så hyggelig å høre! =D

Renate

26.02.2010 kl.00:46

Det ble kjempefint! :)

Mari

26.02.2010 kl.07:22

SV: Nei, i kulda frister det ikke mye å gå ut, men det må man :p

jeg har to forskjellige katter. en maine coon og en huskatt :p så det er veldig forskjell på størrelsen og utseende, men de er verdens søteste :)

Eldeen

26.02.2010 kl.08:55

Tusen takk, Renate! =D

Mari: Ja, det må man. Skulle ønske jeg heller var en bjørn, så kunne jeg sovet hele vinteren. :) Ooh, gøy med to forskjellige puser da. :) Jeg har bare møtt en maine coon som jeg kan huske, og den var både sur og sær. Håper din er litt hyggeligere enn som så. ;)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits