Alternativ rett i koppen-kake.

Etter å ha prøvd oppskriften på den såkalte rett i koppen-kaka (eller mikrobølgeovn-kaka) tidligere denne uka, fikk jeg lyst å prøve en annen vri på den i dag. Så da gjorde jeg det. :)

Ny vri: 
3 ss mel
5 ss sjokopulver (O'boy, Nesquick eller lignende)
3 ss olje
3 ss melk
1 egg

Alle ingrediensene blandes sammen i en skål og stekes i mikrobølgeovnen i ca. 90 sekunder.

Som dere kanskje legger merke til har jeg droppa sukkeret og brukt 5 ss sjokoladepulver istedenfor 3 ss sukker og 3 ss kakao. Grunnen til at jeg dropper sukkeret er fordi at sjokoladepulver inneholder masse sukker og dermed så blir den søt nok uansett når jeg gjør det slik. :)
Jeg synes at denne blei bedre enn den forrige. Jeg stekte den ca. et halvt minutt mindre, så den var mer klissen, og dessuten var den ikke så mektig siden jeg droppa kakaoen og brukte sjokopulver istedenfor. :)


PS! Jeg bruker alltid havremelk (som oftest Solhavre fra ICA), soyamelk eller en sjelden gang rismelk istedenfor vanlig melk når jeg lager mat som skal inneholde melk, og det har så langt fungert like bra som vanlig melk.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

Breviik - den rosa bloggen!

28.02.2010 kl.00:03

jeg har brunt VS blondt hår på bloggen min.

trenger virkelig å høre din mening!

svar på bloggen min ^^

Eldeen

28.02.2010 kl.00:06

Hadde du kommentert innlegget mitt istedenfor å reklamere, hadde jeg gått inn på bloggen din og mest sannsynlig lagt igjen en kommentar. Når du bare kommer innom for å reklamere, mister jeg interessen.

MatBit

28.02.2010 kl.01:01

Vet jeg kommenterte på innlegget ditt sist også, men reklarerer litt for min verson av mikrokake igjen! ;) Laget en variant på lørdagskvelden med vanilje/sitronsmak! Sjekk det ut! :)

Eldeen

28.02.2010 kl.07:48

Ah, så spennenende! Du kommenterte ikke sist, så er hyggelig at du legger igjen en kommentar denne gangen! :) Jeg har faktisk grubla litt på om det er flere smaksvarianter jeg kunne ha prøvd meg på, så det gøy å se at andre har gjort det samme! =D Skal definitivt prøves ut en dag! =D

Hobbyanette

21.03.2010 kl.23:00

Ååå... Nam! Og såååå genialt!! Tror jeg så noe om dette på Rachael Ray en dag, men fikk ikke helt med meg hva det var om. Men gjett om dette skal prøves :p !

Eldeen

23.03.2010 kl.11:05

Jepp, dette er helt klart nam! Og farlig enkelt! Hehehe. ^^

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits