Surrete kjæreste? Neeeida.

Hahaha, nå blei jeg først skrekkelig oppgitt, og så fikk jeg meg en god latter. Siden jeg ikke er i form, skal min kjære stå for middagen. Han skal steke noen biffbiter, noen potet-smil, og mekke lett bernaise. Salat har vi ferdig i kjøleskapet, så den er klar og i grunn er dette en skrekkelig kjapp og enkel middag. Men, tydeligvis ikke enkel nok.

Biffbitene lå i fryseren, og Andreas kom tilbake på kjøkkenet med en pose strimla svinekjøtt.

A: "Dette er biff, eller?"
C: "Neeei, det der er svinekjøtt. Biffen er rød."

Andreas tusler seg ut til fryseren igjen, og like etter kommer han tilbake til kjøkkenet og holder opp en pose med koteletter.

A: "This is more like it!?"
C: "*Sukk* Det der er koteletter, Andreas. Biffen er i biter."

Andreas tusler seg ut til fryseren nok en gang og blir stående og romstere, så jeg kauker ut til han og spør om jeg skal hjelpe han å finne biffen. Ja, svarer Andreas, så jeg går ut for å hjelpe til. Idet jeg kommer ut i gangen der fryseren vår står, drar han opp en pose med en klump karbonadedeig.

A: "Her??"
C: "Andreas, ser det der ut som biff? Det er karbonadedeig."

Jeg finner fram biffen og gir den til Andreas, og vi tusler inn igjen på kjøkkenet. Han slenger biffen til tining i mikroen og jeg slenger meg ned i stolen igjen mens jeg humrer nokså oppgitt over Andreas og spør om han gjør det med vilje for å slippe å lage middag flere ganger. Han ler og påstår at det er det ikke, og tusler seg mot den andre sida av kjøkkenet. Da greier han å sparke til bøtta med vaskevann som han har satt midt ute på gulvet, så det spruter vann til alle kanter.

Hahaha, han er virkelig i slaget i kveld skjønner jeg. Jeg er spent på å se hvordan resultatet av middagen blir. Søt er han nå i alle fall. (,"(",)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Lilleputten

14.03.2010 kl.21:03

Hahahaha..

Den der lød veldig velkjent ut her i stua gett..

Du er ikke alene! ;-)

Eldeen

14.03.2010 kl.21:08

Hehehehe, det hender jeg er minst like distré selv, så kan'ke klage heller. ;) Han greier heldigvis å le av det selv også, hehe. ^^ Middagen blei forresten bra, så det er ikke verst bare det! :)

MatBit

15.03.2010 kl.11:04

Hahahahahaha! X) Veldig søt <3 Heheheh ^^,

Eldeen

15.03.2010 kl.12:13

Hehehehehe, ja. Han er det, tenk. ;)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på Spotify



Norske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits