Biff, potetsmil, salat og lett bernaise.

Hvis dere leste innlegget jeg skreiv i gårkveld om den surrete kjæresten min, veit dere allerede hva han laga til middag. Dere er kanskje spente på hvordan resultatet blei? Vel, det blei perfekt!


Du trenger:

* Biff i biter/strimler
* Potetsmil eller pomme noisettes
* En pose lett bernaise og litt melk (havremelk funker fint)
* Salat og de grønnsakene du har lyst på.
* God krydder
* Olje, margarin eller smør til å steke biffen i.


Slik gjør du:

1. Hvis du skal lage biff, så sjekk at det faktisk er biff du har funnet fram, og ikke svinekjøtt, koteletter eller karbonadedeig (selv om det sikkert fungerer bra det også).
2. Krydre potetsmilene med godt krydder og sleng dem i ovnen. Følg anvisninga på pakken.
3. Skyll salat og grønnsaker. Riv salaten og skjær opp grønnsakene.
4. Krydre biffen med et godt krydder og stek den i ei panne.
5. Kok sausen.
6. Er du god, er alt ferdig omtrent samtidig, så da er det bare å lempe maten over på tallerkenen og nyte et deilig måltid. :)
Tåler du ikke melk? Lett bernaise er en av de svært få halvfabbrikerte sausene som ikke inneholder melkepulver av noe slag. Den skal riktignok blandes ut med melk, men det fikser du lett med havremelk eller soyamelk. :)

(PS! Er du veldig allergisk bør du alltid sjekke innholdsfortegnelsen i tilfelle produsenten har endret innholdet i produktet sitt.)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Stikkord:

6 kommentarer

Siw- Veronica

15.03.2010 kl.12:32

Åååh, den maten så skikkelig god ut!

Sv: Jeg takket ja til den filmen FØR hun sendte mail og skrev hva jeg skulle gjøre. Hu lurte meg, rett og slett :p Jeg skrev på mail nå at jeg ikke ville være med så lenge JEG skal stå naken ;p Grensa går ved bikini eller undertøy, da er jeg hvertfall ikke naken.

<3 Therese

15.03.2010 kl.12:36

Så god ut!!!! :D

Eldeen

15.03.2010 kl.13:37

Siw-Veronica: Ja, min kjære er en mesterkokk når han bare greier å finne de riktige ingrediensene, hehehe. ^^

Fy flate for ei sleip dame. Håper at det ordner seg slik at du får være med uten å gjøre noe du ikke ønsker selv. Herre Gud, jeg tror jeg hadde fått kronisk hakeslepp om noen hadde gjort det der mot meg, hehe. ^^

Therese: Det var kjempegodt. :) Kjekt å ha en samboer som lager deilig middag, hehe. (^^,)
Å naaam! ;D

Astrid

15.03.2010 kl.16:44

Potetsmil! :-D Den var ny for meg, det har jeg aldri sett før! Et nytt lurt salgstris, dette?

Eldeen

16.03.2010 kl.08:06

Silje: Ja, nam. <3

Astrid: Neida, det er ikke noe nytt - man må bare til Sverige for å få tak i dem. Smaker det samme som pommes noisettes, men de er jo så sååå mye morsommere. ^^ Umulig å være sur når man spiser glad mat! =P

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits