Fylte pitabrød og salat.

Jeg rakk ikke å blogge om middagen i går, men prosjektet går så det suser. Dette er et måltid som ikke kan slå feil på en fredagskveld - i alle fall ikke her i huset.


Til pitabrødene brukte jeg: 
* 2 pitabrød
* 2 små løk, hakket
* 1 stor boks med maiskorn
* 1 pakke med sopp som var ferdig stekt og frosset
* Ca. en neve med tacokylling (kyllingstrimler med tacokrydder som er stekt og frosset ned)
* Litt olje
* Div. krydder


Til salaten brukte jeg:
* Kinakål
* Paprika
* Agurk
* Tomat
Slik gjorde jeg:
Jeg stekte løken blank i litt olje, og så putta jeg oppi både den frosne soppen og den frosne kyllingen og lot det steke til alt var gjennomvarmt. Deretter helte jeg oppi en boks med mais (ikke vannet!) og tilsatte krydder, og så lot jeg det surre litt til. Pitabrødene varma jeg i brødristeren noen få minutter. Putta blandinga inn i pitabrødene og serverte salaten ved siden av. Lett som en plett og veldig godt!


Tips:
* Spiser du ikke kjøtt, så dropp det. Det er så lite av det i denne "oppskrifta" uansett, at det er strengt tatt ikke nødvendig.
* Dette funker også fint med vanlig kyllingfilet, kjøttdeig eller skinke. Kanskje til og med laks er godt i sånt?
* Har du ikke stekeovn og ikke brødrister, så bytt ut pitabrødene med tortillas. Eventuelt kan du prøve å varme pitabrødene i en tørr stekepanne. Jeg har aldri prøvd, men vil tro at det funker fint.
Pris:
Siden jeg ikke har helt oversikt på hva alt koster, blir dette litt på slump.
* Pitabrød: Ca. 20 kroner for en pakke med 5 stk.? I så fall: 8 kroner for 2 stk.
* Løk: 6 kroner for 1 kg. Ca. 150 g. løk = 0,9 kroner.
* Mais: Ca. 5 kroner for en boks
* Sopp: Ca. 5 kroner for en boks (de plastboksene med fersk sopp som man får på Rema 1000)
* Kylling: Litt usikker, men ca. 5-10 kroner kanskje? Kjøpt i Sverige, og det var ganske lite igjen i posen.
* Kinakål: 16 kroner for en hel = 4 kroner for 1/4.
* Agurk: 15 kroner for en hel = 3,75 kroner for 1/4.
* Paprika: Ca. 8 kroner for en hel = 2 kroner for 1/4.
* Tomat: Ca. 2-3 kroner for en?

TOTALT: Rundt 40 kroner for en middag for to personer. Ikke verst på en fredagskveld, og i alle fall ikke for så mye mat! :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 kommentarer

whooah - Line

27.03.2010 kl.19:49

Nam, så godt! :)

Husmora :-)

27.03.2010 kl.21:16

ja det så godt ut! Du kan jo prøve å bake pitabrødene selv! Jeg gjør det, og det er så enkelt og billig! Kan lett fryses!!

Ha en fin helg videre=)

Eldeen

27.03.2010 kl.23:37

whooah: Takk. Det var kjempegodt! =D

Husmora: Takk, takk, det var det også. ^^ Ja, jeg har tenkt på å prøve å bake pitabrødene selv - jeg har bare ikke kommet så langt enda. :) Takk for tipset! Ha en fin helg videre du også, og god påske! =D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits