Smoothie!

Til frokost i dag, laga jeg en deilig smoothie. Den blei helt perfekt! Akkurat passe søt, akkurat passe syrlig, akkurat passe frisk og akkurat passe konsistens.


Dette trenger du:
* Godt modne bananer
* Frossen mango
* Frosne jordbær
* Frosne kirsebær
* En skvett eplejuice
* En dæsj kanel


Slik gjør du:
Slump alt oppi en blender og kjør på. Hell i et glass, og nyt!Prisen for en slik herlighet er jeg ikke helt sikker på, siden jeg ikke målte ingrediensene. Etter tidligere beregninger, så koster det alt mellom 10 og 30 kroner for en halv liter smoothie, alt etter hva du putter oppi. Til sammenligning koster det ca. 12 kroner for to brødskiver og en boks makrell i tomat kjøpt på tikronerstilbud. ;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 kommentarer

Husmora :-)

27.03.2010 kl.19:59

smoothie er digg! Det skal jeg søren meg lage i morgen;-) hehe takk for tips!

Hobbyanette

27.03.2010 kl.20:31

Måååå få taki meg en blender snart.... Dette så jo kjempegodt ut!

Eldeen

27.03.2010 kl.23:37

Husmora: Ja, smoothie er superdigg! =D Bare hyggelig, og kos deg med smoothien din i morra. ;)

Hobbyanette: Ja, blender må en ha. ^^ Smoothie er superdigg! Dessuten er det en real vitaminbombe. ;)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits