Pytt i panne og speilegg.

Vel, denne retten er ikke særlig revolusjonerende på noen som helst måte, men vi har i alle fall holdt oss til prosjektet. På onsdag var det egentlig noe helt annet som sto på middagslista, men siden jeg ikke følte meg helt bra blei det utsatt og utsatt helt til jeg til slutt kapitulerte og meddelte til min kjære at jeg ikke orka å lage middag den dagen. Da bretta mannfolket opp ermene og diska opp med en skikkelig mannfolkmiddag til meg! ♥


Du trenger:
* Ferdig pytt i panne-blanding (Vi brukte Landlord sin)
* En boks mais
* En boks skinke
* Egg
* Smør, margarin eller olje til å steke i


Slik gjør du:
* Del skinka i biter.
* Stek først maisen. Hell den gjerne over i en sil så den får rent av seg det verste fettet.
* Så steker du skinka, og deretter pytt i panne-blandinga.
* Bland alt sammen på i en dyptallerken eller lignende.
* Stek speilegg.
* Nyt!
Tips:
* Husk å krydre med favorittkrydderet under steking.
* Ketchup er lov!
* Hvis du vil, går det fint an å lempe dette oppå ei brødskive eller to.
* Har du rester av noe? Bruk det! Det meste funker til pytt i panne: Purre, løk, sopp, paprika, pølser, bacon og så videre.
* Lag din egen pytt i panne-blanding! Mye billigere, og farlig godt. :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits