Crispy Chicken og tilbehør - forhåpentligvis med tekst denne gangen!

Jeg har litt problemer med å få posta teksten til innlegget mitt, men vi prøver igjen! Alle gode ting er tre! :) Dette hadde vi i alle fall til middag fredag kveld, og det er omtrent så godt som du kan få det! Skikkelig kosemat. :)


Vi brukte:
* Old El Paso Crispy Chicken Kit
* 500 gram kyllingfilet
* Kinakål
* Mais
* Paprika
* Ananas
* Hjemmelaga salsa (den som fulgte med i settet sparte vi til senere)
* Hjemmelaga hummus


Slik gjorde vi:
* Delte kyllingfileten i biter, og blanda den med krydderblandinga som fulgte med i settet.
* Stekte kyllingen i ovnen på 225 grader i ca. 18 minutter.
* Laga salsa og hummus.
* Delte alle grønnsakene og puttet dem i små skåler.
* Koste oss nesten gløgg ihjel.
Tips:
* Prøv rømme, holidaydip, guacamole og andre dip'er til denne retten.
* Prøv andre grønnsaker. Vi pleier vanligvis alltid å ha agurk, men denne dagen var vi tomme.


Slik lager du salsa:
Putt tomater, løk, hvitløk, litt tomatpuré og litt sitronsaft eller presset lime i en kjøkkenmaskin og bland sammen. Bruk gjerne purre eller friske urter oppi, og krydre gjerne med litt pepper og tørkede urter. Knallgodt!

Slik lager du hummus:
Putt en boks hermetiske kikerter, litt tahini, en dæsj olivenolje, litt sitronsaft og ønska krydder i en kjøkkenmaskin og bland godt. Til denne hummusen brukte jeg Red Curry Paste, og det er hittil den beste hummusen jeg har laga! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 kommentarer

Henriette

06.04.2010 kl.18:35

Så godt det såg ut, har hatt så lyst å prøve Crispy Chicken - og no trur eg jammen at eg skal gjere det ;)

Christine Mysen

06.04.2010 kl.20:30

Sv; Veldig mange fine vårtegn du kom med! :) Er helt enig i alle!

Ja, liatorp-bordet er helt nydelig, og det er tv-benken også! Vi skulle egentlig ha nesten hele serien, men vi gadd ikke å reise så langt og enda da opp på Jysk i stede. ;) Litt billigere, men nesten like fint. :)

Eldeen

07.04.2010 kl.00:36

Henriette: Det er kjempegodt, så jeg anbefaler å prøve! =) Tenkte jeg skulle prøve å lage min egen "crisp"-mix neste gang, av griljermel og krydder - hvis det blir bra, så slipper jeg jo å kjøpe det settet. :)

Christine Mysen: Ja, det er en kjempefin serie. Vi ville gjerne ha de bokhyllene/skapene i samme serie også, men vi har et gammelt hus med lavt under taket, så de blei for høye. Så da valgte vi en serie som ligna veldig (samme designer), men som var mindre, til skapene istedenfor. :) Bordet er vi fortsatt litt usikre på om vi skal kjøpe eller ikke. Skulle gjerne hatt det rektangulært istedenfor kvadratisk, men ellers er det jo perfekt. :)

LadyHeidi

07.04.2010 kl.01:11

Oj! Her skjønner jeg at dere nesten koste dere gløgg ihjel! Hehehe! Ser kjempelekkert ut! Jeg har spist Crispy Chicken en gang tidligere, men glemt det fordi min"faste" butikk ikke har dette 'kittet'. Takk for at du minnet meg på det =) Skal lete i en annen butikk. :)

Eldeen

07.04.2010 kl.11:04

Ah, ja! Det er jo sååå godt! =D Og rester fikk vi også, så da kunne vi kose oss nesten gløgg ihjel en gang til! =D Jeg så faktisk i en reklame i går at SantaMaria har kommet med en "crispy chicken bites spice mix" nå (sånn i en liten rød pose) - så hvis de har SantaMaria der du pleier å handle, så kan det jo hende at den dukker opp der etterhvert. :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits