Rester av crispy chicken.

På fredag hadde vi crispy chicken til middag, og da blei det igjen litt rester både av kylling, hummus, salsa og annet småtteri. På lørdag spiste vi middag hos foreldrene til stefaren min, men på søndag var det tid for å lage middagen vår selv igjen, så da slang vi sammen et måltid av restene våre.


Vi brukte:
* Rester av crispy chicken
* Hummus
* Salsa
* Kinakål
* Agurk
* Paprika
* Mais
* Ananas
* Tacoskjell
* Ekstra kyllingfilet
* Red Curry Paste


Slik gjorde vi:
Vi delte opp litt mer kyllingfilet, og stekte den i panna sammen med litt Red Curry Paste (det har herved karret seg opp på lista over mine favorittkrydder). Mot slutten av steketida putta jeg oppi det vi hadde av kyllingrester og varma det i full fart. Vi delte opp litt ekstra grønnsaker, varma tacoskjell, og satte alt på bordet. Istedenfor å fylle tacoskjella og spise dem slik det er meninga at vi skal gjøre, var vi skikkelig ville. Vi knuste tacoskjella og blanda litt av alt sammen på tallerkenene våre. Mmmm! =D


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Astrid

08.04.2010 kl.05:20

Mm. Karripasta karret seg oppover... Er jeg i et sært humør i dag, tro? :-D Ulike glass med slike pastaer gjør maten særdeles velsmakende - ofte.Har et glass med chili og hvitløk, merket heter Maiblomst. H e f t i g e saker. Ikke mye som skal til :-) Litt for mye - og ooops, da har du ødelagt ganske mye, så det gjelder å være forsiktig.

Eldeen

09.04.2010 kl.08:53

Hehehe, den trengte ikke å kjempe så hardt for å karre seg oppover - det skulle ikke mange forsøkene til før jeg var frelst. Jeg har ikke prøvd så mange slike pastaer tidligere, men jeg skjønner at det er noe jeg bør fortsette å prøve ut! :) Den var ganske heftig den Red Curry Paste'n jeg hadde også, så første gangen jeg brukte den blei det litt i overkant hot, hehe. ;)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits