Nye kjeder i nettbutikken!

Nå har jeg nettopp brukt uhorvelige mengder tid på å ta bilder, redigere bilder og legge inn noen flere kjeder i nettbutikken min, så nå håper jeg at dere tar dere en tur inn og kikker - og kanskje dere til og med får lyst til å kjøpe noe!? Ta dere en tur inn på Tidforsmykker.com.

Her kommer en liten smakebit på de nyeste kjedene:


Jeg minner også om konkurransen jeg har, hvor du kan vinne smykker fra nettbutikken min. For å komme til konkurransen trykker du HER.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Stikkord:

16 kommentarer

♥ linn kamara.

02.05.2010 kl.14:08

så fine!:)

<3 Vjn

02.05.2010 kl.14:09

Ja, jeg skal ta meg en tur jeg! :D

Ida caspara

02.05.2010 kl.14:10

Fine, spesielle !:) Titte innom nettbutikken din.

Silje

02.05.2010 kl.14:13

Ohh, likte spessielt den med korset;)

Hobbyanette

02.05.2010 kl.14:24

Sv: Nei, han hadde lærlingelønn, så det ble ikke så mye penger.... Men det begynner da å bli noen ledige jobber nå når sommeren nærmer seg :) Tusen takk! Jeg syns ikke jeg har vært så flink i det siste, så det er godt å høre at andre synes det :p hehe! Det blir mye sofasliting :p

Rå fint smykke forresten! Har såååå lyst på en Rubixkube :p

Eldeen

02.05.2010 kl.15:01

linn kamara: Tusen takk! =)

<3 Vjn: Tusen takk, så koselig at du tar en tur innom. =)

Ida caspara: Tusen takk. =D Kjempekoselig at du tar turen innom!

Silje: Tusen takk, koselig å høre. =D Synes korset var fint jeg også. =)

Hobbyanette: Åj, såpass ja! Krysser fingrene for at dere finner dere jobber snart begge to! =) Du da, må du ikke tenke så negativt om deg selv! Du har jo fått gjort masse på lista di, du har starta egen eplabutikk, laga masse fine ting OG gått ned i vekt og cm! Det er jo knallbra! =D Og siden du har tatt av deg kan det umulig ha blitt noe særlig mer sofasliting enn normalt - med mindre du har vært veldig aktiv i sofaen! ;) Og tusen takk! Rubiks kube er kult, og jeg må si at jeg imponerte meg selv med denne smykkeideen, hehehe. Får bare håpe at jeg ikke er den eneste som er imponert. =P
Det Rubix Cube kjedet var kjempe fint! :)

Eldeen

02.05.2010 kl.15:09

Tusen takk! Moro at du liker det! =D

Hobbyanette

02.05.2010 kl.15:25

SV: nåh... Tusen takk! Når du sier det sånn, så kan jeg jo ikke annet enn å være imponert selv :p hehe! Det bare virker ikke så mye når man ser på helheten... Men om jeg går sammen av å fortsette slik, så kommer ikke jeg til å slutte :p Og det er jo positivt at jeg har gjort "så mye", men ikke føler at det er mye :) DET er en fordel fra før, da jeg ble overvelmet av alt, og stresset med den minste ting :p

Du skal ikke se bort ifra at jeg kommer til å kjøpe noe når kronene tikker inn :) Syns du har mye fint i butikken din :)

Ida caspara

02.05.2010 kl.16:48

sv; Du hadde mye fint i nettbutikken :) Takk for kommentar, koselig..

Marie

02.05.2010 kl.16:58

Rubiks kube var virkelig fin! :D Alle var fine altså, men falt skikkelig for rubiks kube!

Chrissy

02.05.2010 kl.23:21

Det her er jo flotte gaver egentlig =)

Bare lurte på, hvor mye er det for frakt på smykkene, og er det noe mer i frakt om en f.eks kjøper 5 smykker?

Synest det blå med hjerte på var søtt jeg =P

Beate

03.05.2010 kl.00:34

Så fine smykker :D

Ser frem til jeg får det nye bankkortet slik at jeg kan bestille noen derfra ^^

Er inne titt og ofte og lager meg en liten ønskeliste - hehe :))

Eldeen

04.05.2010 kl.14:19

Hobbyanette: Hehe, det er godt du lar deg påvirke! Keep up the good work! =) Og tusen takk! Kjempekoselig å høre at du synes jeg har mye fint i butikken. :) Potensielle kunder er bra! ;)

Ida caspara: Tusen takk for det, kjempekoselig å høre! :)

Marie: Hihi, takk. Jeg falt for Rubiks kube selv, så det var bare så vidt jeg greide å legge den ut til salgs. =P

Chrissy: Tusen takk! =D Det er 20 kroner i frakt uansett hvos mye du bestiller. Med mindre du vil ha det tilsendt som pakke med sporing og forsikring - da er det 139 kroner. Vil anbefale deg å lese betingelsene før du bestiller noe, der står alt slikt. :)

Beate Lerøy: Tusen takk! Kjempekoselig å høre! Hehe, nå gleder jeg meg til det nye bankkortet ditt kommer også. =P Hahaha. (^^,) Jeg tar forsåvidt kun forhåndsbetaling foreløbig (siden jeg driver kun på hobbybasis blei det for dyrt å ta visa, for det koster masse penger), så vanlig betaling med nettbank er tingen når en handler hos meg. :)

Hobbyanette

04.05.2010 kl.14:36

Sv: hehe :p Ja, vi har Monopol :p Men det er det å sette i gang med å spille noe :p Blir fort så min kjære setter seg med Pcen i fanget, og jeg med strikketøyet :p Men vi må sette i gang snart, for å ikke havne så langt bak :p hehe!

Eldeen

04.05.2010 kl.15:33

Hehehe, jeg kjenner meg igjen. Sånt skjer! ;) Blir mye spilling på slutten da, hvis dere somler med å komme i gang, hehehe. (^^,)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits