Endelig!

Nå har jeg endelig vært inne hos legen! Jeg har fått papirene jeg trenger for å ta et skritt videre, og det føles godt at jeg har fått utretta noe i dag og at jeg nå kan komme et skritt videre i den milelange prosessen. Nå skal jeg søke permisjon fra skolen i ett år, og i morra skal jeg til NAV for å levere søknadsskjemaet om arbeidsavklaringspenger. Så får en håpe og tro at det ordner seg. Legen sendte også purring til både smerteklinikken og revmatismesykehuset, så da får jeg krysse fingrene for at jeg hører noe derfra snart også, så kanskje jeg får muligheten til å bli bedre.

Nå er jeg sliten etter å ha sykla rundt fire kilometer og sittet i tre timer på legekontoret, så nå skal jeg bare prøve å samle krefter en stund, slik at jeg kanskje orker å lage middag til min kjære kommer hjem i kveld. Jeg blir frustrert av å orke så lite - det er så mye jeg vil gjøre! Men, men, om jeg lærer meg hvor grensene mine går, så greier jeg sannsynligvis mer på sikt. Jeg får trøste meg med det. Jeg skulle bare ønske jeg sto lenger fram i køen da tålmodigheten blei utdelt. ;)

Jeg håper dere har en strålende dag! :)


Bildet fant jeg på den gamle harddisken min, så jeg er usikker på hvor det kommer fra.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 kommentarer

Veronica

05.05.2010 kl.12:04

søt hello kitty:) hehe.. ha en fin dag da:)

Hobbyanette

05.05.2010 kl.12:09

Så bra :D Nå ble jeg glad! Ett skritt nærmere er bedre enn mye annet :D Og nå har du også tid du kan bruke på å bli friskere :) Vet ikke om det er likt med FM (?) som med CFS/ME, men jeg hadde problemet om at de dagene jeg orket noe, så gjorde jeg ALT, og da var jeg helt utslitt dagene etterpå, hvor jeg da ikke orket å gjøre noe... Så noe av det jeg startet med i terapien, var å "jevne ut" dagene mine... Slik at aktivitetsnivået ble omtrent likt hver dag :)

Men nå går det jo rett vei uansett :D Så da blir det vel behandlig på deg også snart :) Lykke til!

Marit

05.05.2010 kl.12:17

Huff da, håper du blir bedre :)

Mamma'n til Cecilie

05.05.2010 kl.12:19

Hvil deg nå med god samvittighet for da virker hvilen bedre. Du har vært flink i dag. =)

nullibi

05.05.2010 kl.12:50

Jeg veit alt om det å ikke orke alt man vil. Men alt blir bedre etterhvert. Og man blir mer og mer vant med ting og da får man gjort mer også.

Er ikke greit. Syns du er tøff! ;)

Eldeen

05.05.2010 kl.19:03

Veronica: Takk. :) Jeg er helt enig. =P Ha en fin dag du også! :)

Hobbyanette: Du er så snill! Jeg kan nok ikke slappe helt av enda, for først må jo søknadene gå i orden. Men, men, det er ikke stort mer jeg kan gjøre akkurat nå enn å bare vente, så da får jeg prøve å ikke bekymre meg for mye. :) Hehehe, jo akkurat det du forteller er HELT likt. Har jeg en god dag, så skal ALT gjøres. Jeg veit det er dumt, men jeg greier ikke helt å la være (men jeg har blitt flinkere). Etter mange dårlige dager, så føler en seg nesten som en superhelt når en endelig har en god dag, og så vil en gjøre opp for all den dårlige samvittigheten. Tusen, tusen takk for alle fine kommentarer! =D

Marit: Tusen takk. Det håper jeg også. :)

Mamma: I dag greide jeg faktisk det og fikk sovet ganske godt et par timer. :) Så nå er jeg i gang med middagen (som nesten gjør seg selv!).

nullibi: Takk for det. :) Du er flink - jeg håper jeg blir like flink, sånn at jeg kan orke mer! Takk for støtten, det betyr masse. Du er tøff du også, en av de tøffeste! ;)

Hobbyanette

05.05.2010 kl.20:02

Sv: Jeg var akkurat lik selv :p Den dårlige samvittigheten lå der uansett :p Men trøst deg med at det er på vei oppover :)

Eldeen

05.05.2010 kl.22:14

Da er det håp for meg også, skjønner jeg. ;) Ja, jeg trøster meg så godt jeg kan. Det hjelper mye på stressnivået at jeg endelig har fått tak i legeerklæringene jeg trenger for å levere søknadene mine. Det er et skritt i riktig retning! :)

Hobbyanette

05.05.2010 kl.22:18

Sv: Så bra du er positiv :) Man må ta de små seierne når de kommer!

Jeg har en snill morfar som har laget en liten krakk til meg :D Har den stående på kjøkkenet når jeg må helt øverst, men gidder ikke å dra den frem hele tiden :p Såååå sta da vettu :p hehe!

Eldeen

05.05.2010 kl.22:54

Ja, det er helt riktig. Jeg skreiv faktisk nettopp et innlegg om akkurat det. Hehe. ;) Åjåj, så snill han er da! Men du, det ER ikke et nederlag å innse at man ikke er 2 meter høy! =P

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits