Ti gode grunner til å handle smykker hos meg!

Jeg driver Tidforsmykker.com, der jeg selger de håndlagede smykkene mine. Det er jo gjerne slik at en ikke kan kjøpe alt en har lyst på, og at en vil bruke pengene sine fornuftig. Derfor prøver en gjerne å finne gode grunner eller unnskyldninger for å rettferdiggjøre kjøpene sine. Jeg skal hjelpe dere litt på vei! :)


10 gode grunner:

1. Det er snart 17. mai, og da må en jo pynte seg!
2. Nå for tiden er det masse konfirmasjoner. Hva er vel koseligere enn å gi bort en personlig, håndlaget gave?
3. Du kjenner sikkert en eller annen som har bursdag snart også.
4. Sommer og sol nærmer seg, og da er det tid for smykker!
5. Mange steder i Norge har det snødd de siste dagene - nå som det liksom skal være vår. Da er det allright med et fint smykke som gir deg vårfornemmelser.
6. Det er mye bedre å bruke pengene sine på håndlagede smykker, enn å raske med seg noe masseprodusert fra de store kjedene som sikkert sju av venninne dine også har raska med seg.
7. Jeg legger merke til og setter pris på hver enkelt kunde, og det er viktig for meg å yte god service.
8. Du slipper å reise noe sted for å handle, og jeg har rask levering.
9. Det er en herlig følelse å unne seg noe fint.
10. En skal leve i nuet, og ikke utsette ting til "i morgen".
For øyeblikket kan du også vinne smykker hos meg! Delta i konkurransen, så er du med i trekninga!

Hvis du veit om flere gode grunner til å handle hos meg, så kom gjerne med dem. :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Cathrine Nesset - fotografi

06.05.2010 kl.14:54

Faktisk så hadde du mange gode grunner :-p

Eldeen

06.05.2010 kl.15:46

Hahaha, ja! Jeg er på grensa til å være manipulerende! =P

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits