Dagens positive!

Dagen er riktignok ikke over enda, men jeg poster dette innlegget nå allikevel, for akkurat nå har jeg tid og ork til å gjøre det! :)
Dagens positive:
* Det har vært sol og fint vær!
* I dag greide jeg å sykle den lange oppoverbakken i et mye høyere gir enn i går, og i tillegg fikk jeg heller ikke astmaanfall (som jeg gjorde i går).
* Jeg har følt meg mer opplagt enn i går.
* Folk jeg har støtt på ute har vært hyggelige og blide - mange har smilt, flere har sagt hei og ei jente tilbød meg å gå før henne på bussen.
* Jeg slapp å vente lenge på legekontoret i dag.
* Dama på NAV var blid og hjelpsom.
* Da jeg skulle hjem fra Bjørkelangen, var det favorittbussjåføren min som kjørte bussen, og han var i like godt humør som han pleier å være.
* Sykkelen min sto fortsatt der den skulle da jeg kom tilbake til Aursmoen.
* Jeg fant ut at mens Panodil Zapp koster 45 kroner på apoteket, koster det bare 28 kroner på Rema 1000.
* Da jeg sto opp i dag, oppdaga at jeg hadde fått enda flere hyggelige kommentarer på bloggen.
* Jeg fikk en koselig og uventa melding på facebook i natt.
* Det gikk som en drøm å sette inn linsene i dag tidlig.
* Jeg leste en herlig , liten historie.
Dette har jeg utretta i dag:
Jeg har:
* Blogga.
* Vært på legekontoret og henta en legeerklæring.
* Vært på NAV og søkt om arbeidsavklaringspenger.
* Sendt varene som blei bestilt i butikken min i går.
* Sendt søknad om permisjon til skolen.
* Henta posten.
* Sykla ca. 4 km og i tillegg gått en del (rundt 2 km. vil jeg tro).
* Handla matvarer.
* Satt inn i oppvaskmaskinen.
* Kjøpt et par konfirmasjonskort.
* Løst kryssord.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

Silje Silje

06.05.2010 kl.18:11

Hvilken effektiv dag! Spar på resten av kreftene så du har litt til i morgen også, fort gjort å gjøre for mye når man først har en bedre dag ;) Hehe, det har jeg erfart altfor mange ganger.

Synd å høre du måtte avslutte skolegangen. Det er kjempekjedelig å ikke kunne gjøre alt som man ønsker. Du får tenke som så at du er IKKE for gammel for å gjøre et nytt forsøk senere igjen. Håper ikke nav-lege-skole-papirer-og-stress sliter deg helt ut.

Spirulina er sjøalger, og purley greens er en blanding av forskjellige gress og spirulina :) Google det så finner du nok masse. Jeg har også skrevet en del om det på bloggen min, se kategoriene.

Hobbyanette

06.05.2010 kl.21:07

Du har vært super effektiv i dag! :p

Marie

06.05.2010 kl.22:08

Høres ut som en veldig bra dag :D

Bra at du har favoritt-sjåfør, jeg hadde også en skikkelig hyggelig en før, som alltid vinket til meg når jeg gikk av og sånn, det er veldig koselig :) Jeg har som prinsipp at jeg alltid går på foran og hilser på sjåføren! Desverre er det mange buss-sjåfører som ikke setter pris på det :p

Så flott at du likte historien min :D

Eldeen

07.05.2010 kl.12:41

Silje Silje: Hehe, det erfarer jeg støtt og stadig også, og jeg driver og øver meg på å ikke bruke opp alle kreftene på en gang. Lettere tenkt enn gjort, men i går gikk det ganske bra.

Nav-lege-skole-papirer-og-stress har slitt meg ganske mye ut de siste to månedene, for jeg går rundt og bekymrer meg hele tida. Men, nå har jeg i alle fall fått litt papirer og levert søknader, så nå slapper jeg litt mer av. Nå er det liksom ikke så mye mer jeg får gjort før jeg får svar på søknadene mine uansett. :)

Takk for info'n og en støttende kommentar! Skal jammen meg ta deg på ordet og google litt alger. Hehe. ;)

Hobbyanette: Takk for det! Gjøær så godt jeg kan med å skynde meg sakte! =P

Marie: Hehe, ja, favorittbussjåfører er godt å ha. De gjør dagen litt bedre. :) Sure bussjåfører er noe av det verste som finnes. Snodig at noen ikke setter pris på et smil i hverdagen! Hehe, historien din var kjempesøt, så den må jo bare likes! ;)

Tone-Heidi <3

07.05.2010 kl.13:07

Så flink du er Cecilie :) Du har alltid vært så flink til å se det positive i ting! Glad i deg! Klem fra Tone-Heidi!

Eldeen

07.05.2010 kl.13:34

Tusen takk! =) Kjempekoselig å høre! Jeg gjør så godt jeg kan - å tenke negativt gjør bare alt mye verre. Glad i deg også. Klem, klem! <3

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits