Våg å være!

I dag tenkte jeg at jeg skulle dele et av de fineste diktene jeg veit om med dere.


VÅG Å VÆRE
- av Hans Olav Mørk

Våg å være ærlig
våg å være fri
våg å føle det du gjør
si det du vil si.
Kanskje de som holder munn
er reddere enn deg?
Der hvor alt er gått i lås
må noen åpne vei.

Våg å være sårbar
ingen er av stein.
Våg å vise hvor du står,
stå på egne bein.
Sterk er den som ser seg om
og velger veien selv.
Kanskje de som gjør deg vondt
er svakest likevel?

Våg å være nykter
Våg å leve nå.
Syng, om det er det du vil -
gråt litt om du må.
Tiden er for kort til flukt,
bruk den mens du kan.
Noen trenger alt du er
og at du er sann!Bildet fant jeg på den gamle harddisken min, og opphavet er ukjent for meg.


Q: Har du et favorittdikt?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Hobbyanette

07.05.2010 kl.13:59

Sv: Da var det nok et smart valg :) Du kan da sitte alene i sola :) Kjøp deg noen gode saftige bær, og noe godt å drikke på :) Her er det i alle fall meldt fint en liten stund :) Så kan du baaaare gjøre koselige ting for deg selv :p Jeg prøver å gjøre det når jeg er hjemme alene :p Lage meg kjempegod mat, som min kjære kan være misunnelig på :p Og så setter jeg meg ned med strikketøyet og en god film :p

Man må nesten prioritere bort endel når man er dårlig... Synd med sant... Men de fleste som er klar over situasjonen forstår det jo :) Ha en kjempefin helg alene :D

Eldeen

07.05.2010 kl.14:06

Hihi, det kan jeg gjøre da. Det er ikke like koselig, særlig ikke siden jeg går hjemme aleine dagen lang for tida og knapt ser folk, men jeg får gjøre det beste ut av det. Jeg kan jo alltids ta en tur bort til familien eller noe hvis de er hjemme og jeg blir for ensom. :) Om jeg orker, så kan jeg kanskje lage noen nye smykker eller skrive et brev eller to. Dessuten kjøpte jeg jo kryssordblad i går! =)

Jepp, en kan ikke greie alt når en er dårlig, og da må prioriteringer til. Ikke alltid like festlig, men det er sånn det er. Jeg velger å tro at hvis jeg er flink nå, så kanskje jeg får et mer normalt liv igjen etter hvert. De fleste prøver i alle fall å forstå, selv om de ikke alltid greier å sette seg helt inn i situasjonen. Tusen takk for det! =) Ha en fin helg du også!

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits