Vinnerne av konkurransen!

Vinnerne av konkurransen er:
Jeg tar kontakt med dere for å få adressene deres, og premier vil bli sendt ut så fort som mulig! :) Gratulerer!
Det var totalt 16 stykker som deltok, med til sammen 32 poeng:

Marie - Har en bildelink til Tidforsmykker.com på bloggen sin
Linneh - Skreiv et innlegg
Elisabet - Skreiv et innlegg
Lillis - Skreiv et innlegg
Tatjana - Skreiv et innlegg
Astrid - Sendte mail
Ann Helen - Meldte seg inn i gruppa på facebook
Berit Marie - Skreiv et innlegg og meldte seg inn i gruppa på facebook
Renate - Skreiv et innlegg og meldte seg inn i gruppa på facebook
Silje - Skreiv et innlegg
Beate Lerøy - Skreiv et innlegg
Ida - Meldte seg inn i gruppa på facebook
Chrissy - Sendte mail
Sissel Iversen - Sendte mail
Anna - Skreiv et innlegg
Mari Eriksen - Skreiv et innleggTusen takk til alle som deltok!
Og min lille multevenn: Sorry. Diktet var veldig fint  og rørte dypt i mitt hjerte, og det fortjener både heder og ære. Men poenget med denne konkurransen var å markedsføre Tidforsmykker.com, så du er herved diskvalifisert. Jeg håper at det ikke er så alt for trist, siden du tross alt fikk både dikt og smykke i bursdagsgave, og siden du veit at jeg synes du er søt. Hvis du hadde vært skikkelig utspekulert, hadde du deltatt med blogginnlegget til Malene. Siden hun ikke la igjen en kommentar for å delta i konkurransen, og innlegget tross alt er skrevet på DERES blogg, så kunne jeg kanskje latt det passere.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

Ingrid Riddervold

08.05.2010 kl.12:24

Tusen takk for hyggelig melding! :-D

Ha en flott helg!

Hobbyanette

08.05.2010 kl.15:09

Sv: Ja, der er forskjellen... Jeg har egentlig aldri vært spesielt impulsiv før, men det er virkelig godt å kjenne på det i dag :D Tror nok du kommer dit også... Du holder jo humøret og håpet oppe, så hjelpen kommer nok når det passer som best :)

Men det var utrolig godt å reise litt :p selv om det var bare rett over svenskegrensa :p haha!

Silje Silje

08.05.2010 kl.18:48

sv: Ah, du sliter med magen du også. Det er så utrolig slitsomt altså! Jeg har ikke skrevet et slikt innlegg enda, men det kommer. Har hatt det litt i tankene en stund, så det kommer snart.

Eldeen

09.05.2010 kl.11:25

Ingrid Riddervold: Bare hyggelig og takk for det. Ha en fin helg du også, det som er igjen av den! :)

Hobbyanette: Om en er impulsiv av natur eller ikke tror jeg ikke spiller noen rolle når en blir syk - for selv om en er en planlegger av natur, så er det nok deilig å vite at en KAN være impulsiv om en har lyst. Når en blir syk, så forsvinner den muligheten, og det tror jeg nok er en ganske vanskelig følelse for de fleste. :) Så jeg tror deg veldig på at det var godt å finne på noe sånt, helt spontant! :)

Silje Silje: Ja, jeg gjør det. Det er en "bonus" som følger med fibromyalgien, sammen med all den andre driten... Og ja, det er utrolig slitsomt! Da skal jeg følge med, for det innlegget tror jeg blir interessant! :) Jeg la merke til i noen av kommentarene du hadde fått at du har lest "Kjernesunn familie". Jeg har tenkt lenge på å kjøpe boka, og nå har jeg endelig bestilt den. Så jeg håper den kan gi meg noen tips og råd! :)

Beate

09.05.2010 kl.12:20

aww, takk takk <3 :D

Eldeen

09.05.2010 kl.13:39

Bare hyggelig. Sendte deg et gavekort jeg. :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits