Pasta med hjemmelaga pesto og indrefilet av kylling.

Nå er det alt for lenge siden jeg la ut et innlegg om mat! Jeg har tenkt på det hver dag, men jeg har ikke greid å finne motivasjonen før nå. Men, nå kommer det i alle fall et matinnlegg igjen! Dette er enkelt og god mat, med høy kosefaktor.


Du trenger:
* Pasta
* Pesto
* Indrefilet av kylling (eller vanlig kyllingfilet)
* Cherrytomater
* Eventuelt mais eller andre godsaker
* Godt krydder til kyllingen


Slik gjør du:
* Lag pestoen (se under).
* Krydre kyllingen og stek den. Selv steker jeg den i ovnen, men det funker fint å steke den i panna om du ikke har stekeovn. Indrefiletene steker jeg fra frossen tilstand på 200 grader, i ca. 20 minutter.
* Kok pasta, hell av vannet og bland inn pestoen.
* Skyll og del cherrytomater og eventuelt andre godsaker.
* Putt alt på en tallerken og nyt!
Pesto.
Siden jeg ikke tåler melk, har jeg begynt å lage pestoen min selv. Det blir knallgodt! Istedenfor å lage pesto av basilikum, lager jeg det ofte av ruccola istedenfor -mye billigere, lettere å få tak i god kvalitet og veldig godt! Basilikumspesto er jo også knallgodt, men det bruker jeg bare når jeg skal kose meg litt ekstra. Oppskrifta på hjemmelaga ruccolapesto finner dere her. Jeg pleier å droppe sitronsafta, og ellers så slumper jeg med mengdene (bortsett fra forholdet mellom ruccola og nøtter) til jeg blir fornøyd. Det er også godt å putte litt soyabaser kremost eller soyabasert mozzarella oppi. Tåler du melk, er selvfølgelig parmesan tingen i pesto. Piff gjerne opp pestoen med tørka urter - eller friske, om du er så heldig å ha det!
Bilde nr. 1: Kyllingen er krydra med tandoori masala.
Bilde nr. 2: Kyllingen er krydra med sitronpepper og rosmarin, og jeg har blanda mais sammen med pastaen.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 kommentarer

Lilli

09.05.2010 kl.12:01

Så godt ut (:

Eldeen

09.05.2010 kl.12:02

Takk. Det er det også. :)

Elise Hanstveit

09.05.2010 kl.12:04

kjempe fin blogg :)

Eldeen

09.05.2010 kl.12:07

Takk for det. :)
Pesto er kjempegodt! Jeg har fått helt dilla=) Du kan prøve å lage det med persille, eller koriander også!

Eldeen

09.05.2010 kl.20:08

Enig, pesto er helt topp! =D Åh, nam, det hørtes godt ut! Skal jeg jammen prøve en gang! =D Takk for tipset. :)

Cecilie

09.05.2010 kl.22:11

Åå, dette må eg prøve ! :) Såg kjempegodt ut :)

Eldeen

10.05.2010 kl.11:28

Ah, det er det også! =D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits