To fluer i ett smekk.

I går orka jeg ikke å skrive noen ting, så jeg får heller ta det igjen i dag! To fluer i ett smekk. (Vanligvis sier jeg to fluer i en smekk, men det gikk opp for meg at en smekk og et smekk er to forskjellige ting. Buksesmekk/klask. Eller er det ett fett?)


Gårsdagens positive:
* Et par av bøkene jeg har bestilt er på vei.
* Det var koselig med besøk av minstebror, Benjamin.
* Jeg fikk perlene jeg bestilte fra det stedet jeg aldri hadde bestilt perler fra før.

Dette gjorde jeg i går:
* Rydda litt.
* Passa på minstebror fordi han var syk og måtte være hjemme fra skolen.

Stort mer er det ikke å fortelle om gårsdagen. Benjamin og jeg så masse film og spilte med Pokémonkort (han eide meg lett). Etter at han blei henta her av stefaren vår, Kjell Erik, sov jeg i flere timer fordi jeg fortsatt var slapp og hadde vondt i hodet. Sto opp og spiste litt mat og så litt Buffy, og så var det rett til sengs igjen.
Dagens positive:
* Sol.
* Vi har kjøpt oss bil! Hurra!
* Den nye mobiltelefonen min har kommet.
* Enda et par av bøkene jeg bestilte er på vei.
* Hadde fått to nye bestillinger da jeg sjekka nettbutikken til morgenen i dag.

Dette har jeg gjort i dag:
* Rydda litt.
* Laga middag.
* Henta posten.
* Laga smykker.
* Vært med og kjøpt bil.
* Satt inn i oppvaskmaskinen.
* Henta pakken med mobilen i.
* Har gjort klar begge bestillingene og sendt den ene.

Har ikke vært helt i form i dag heller, men har vært bedre enn i går. Er litt dårligere nå enn jeg var tidligere i dag, men det er jo kvelden, så det er jo ganske normalt. Håper jeg slipper billigere unna i morra, for nå er jeg lei av hodepine og kvalme - positive tanker eller ei. Orker ikke å skrive mer i kveld, så jeg avslutter her.Bildene er av Benjamin, tatt for snart 7 år siden. Nå har han blitt 9 år og stor gutt, men han er fortsatt like søt.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Marthe

12.05.2010 kl.23:25

Så moro med bil da vennen, nå er jeg tilbake på nett og skal holde meg oppdatert og følge med på hverdagene dine fremover :) Savner deg masse og håper vi ses snart igjen *klem*

Eldeen

14.05.2010 kl.08:08

Ja, det er kjempemoro! Vi har vel egentlig ikke råd, men blei bare pokka nødt, siden de la ned bussen her og siden reglene på bruk av tjenestebil har blitt så strenge. Vi får ikke brukt den til butikken en gang uten å risikere ei saftig bot - og det er jo ikke så fristende! :) En vil jo helst være lovlydige borgere også da, hehe. ;) Nå kan vi vel med rette kalle oss etablerte også: Eget hus og volvo stasjonsvogn. Hahaha! ;) Håper vi sees snart jeg også. Må prøve å få til noe i løpet av sommeren! :)

Tante Jul

14.05.2010 kl.08:33

Den nye mobilen din er lilla! :D

Eldeen

14.05.2010 kl.08:35

Det er helt sant! =D For en utmerket hukommelse du har! ;)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits