Nye kjeder på Tidforsmykker.com

I dag har jeg lagt ut noen nye kjeder i nettbutikken. Her kommer en liten smakebit på hva jeg har lagt ut. Resten av nyhetene kan du se her.



Endelig et kjede for gutta! Sorte glassperler på strikk og et anheng med Lynet McQueen.



Langt, feminint kjede for damer. Ferskvannsperler, skjellperler og perlemoranheng.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 kommentarer

Malin

22.05.2010 kl.20:50

Jeg så på nettbutikken at du har laget noen armbånd med strikk. Lurer bare på hvordan du skjuler knuten?

Solveig Karin

23.05.2010 kl.00:30

sv. oi oi oi!VELDIG fristende med et Hello Kitty smykke altså, haha. Men åssn funker det med frakt og betaling? :)

Marie

23.05.2010 kl.11:12

Hei :)

Jeg har lagt ned epla-butikken så du kan fjerne bildelinken på siden! Takk for at du hadde den så lenge! :)

jeg har også tatt bort din fra bloggen min, håper du har fått noen ekstra kunder med litt ekstra reklame :)

Veronica

23.05.2010 kl.14:51

Nydelige smykker forresten!

sv: Hmm vet du der sier du!!! Jeg har ikke vært borti den delen av Ica på evigheter. De har jo en selvfølgelig en hylle baki der, faktisk flere, med babymat og forskjellig liksom, i en krok. Jeg går jo bare forbi der. På Meny, der MÅ jeg forbi allergihylla og har hendt jeg har kjøpt noen småting derfra, fordi det har fristet. Neste Ica-besøk så skal jeg jaggu huske på hylla!!

Eldeen

23.05.2010 kl.14:59

Malin: Jeg bruker hvit, elastisk nylontråd av denne typen: http://www.pandurohobby.no/pan/IboxServlet?p=IXS790&OPT=GET&AID=310281 Den er mye bedre enn vanlig strikk synes jeg. Knuten sitter bedre og det skal mer til før tråden ryker. Jeg knyter flere knuter oppå hverandre når jeg er ferdig å tre på alle perlene, og så klipper jeg av endene helt inntil. Da blir knuten nesten usynlig. :)

Solveigen: Hihi, så gøy! =D Så at du hadde funnet ut av hvordan det fungerte med frakt og sånn. ;)

Marie: Åj! Hvorfor har du det? Sidelinken er herved fjerna. :) Takk for at du reklamerete for meg. :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på Spotify



Norske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits