25 % rabatt på alle mobilsmykker hos Tidforsmykker.com! :)

Hele denne uka er det 25 % rabatt på alle mobilsmykker i nettbutikken min. For å se mobilsmykkene, kan du trykke her. Mobilsmykkene kan brukes til å pynte mobilen, eller du kan henge dem på for eksempel veska, skolesekken eller nøkkelknippet. :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 kommentarer

Astrid

24.05.2010 kl.17:04

Jeg har bestilt en slik en, den lilla fargen var bare helt nyyydelig :-)

25.05.2010 kl.23:43

Så flink du er vennen, moro med en hobby hvor man kan tjene litt og vise frem det man har laget uten å bare måtte gå med det selv ;)

Eldeen

26.05.2010 kl.09:47

Astrid: Den blir sendt i dag. :) Skulle egentlig sende den i går, men min kjære glemte den hjemme og jeg ligger rett ut med luftveisinfeksjon. Så sånn gikk det. :) Håper du tåler å vente en dag ekstra, hehe. ;)

Til min anonyme venn: Tusen takk! Er moro med en hobby ja. :) Tjener ikke noe på det - faktisk oppdaga jeg at jeg går med dundrende underskudd. Så en prisjustering må til, slik at jeg ikke må legge ned hele butikken igjen nesten før jeg har starta. Uansett er det moro å ha noe å pusle med, og gøy å se at noen vil bruke det jeg har laga. =D

Astrid

26.05.2010 kl.17:57

Så bra! Da kan jeg kanskje glede meg til å gå i postkassa i morgen :-)

Eldeen

26.05.2010 kl.20:37

Den blei sendt i dag, så da bør den være der enten i morra eller dagen etter. Alt ettersom hvor ivrige postfolkene er. ;)

Astrid

29.05.2010 kl.12:25

Takker og neier! Den ankom postkassa i går :-) Fin farge på perlene!

Eldeen

31.05.2010 kl.10:48

Så bra! =D Ja, jeg synes at fargen på de perlene er kjempefin. Og så er det litt stilig at den skifter mellom å være lys blå og lys lilla. :) Da jeg satt og laga det mobilsmykket en kveld, så perlene blå ut. Jeg blei litt sjokkert dagen etter, da jeg så at de var lilla. Hehehe. ;-P

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits