Pust og vær glad!

Nå har det vært litt stille fra meg igjen på et par dager. Jeg våkna opp syk på søndag, enda sykere på mandag, og dermed bar det avgårde til legevakta for andre gang på to uker. Denne gangen på grunn av luftveisinfeksjon. På legevakta fikk jeg pustehjelp - forstøverbehandling tror jeg det heter. Det er astmamedisin blanda med oksygen, som en puster i seg gjennom en maske. Med meg hjem fikk jeg store, gulgrønne antibiotikatabletter som jeg tar fire stykker av om dagen, i tillegg til de vanlige pustemedisinene mine. I hele går lå jeg rett ut og sov det meste av dagen. I dag er jeg litt bedre - jeg hoster i det minste ikke fullt så mye.
Ellers så driver jeg litt oppussing på Tidforsmykker.com denne uka, så det er ganske ribba der inne nå. Jeg skal ha opp litt flere informasjonsider og muligens endre litt på designet - om jeg bare får det til slik jeg vil. Det er vanskeligere enn det ser ut til!
I tillegg har jeg funnet ut av jeg er verdens dårligste forretningskvinne. Jeg hadde riktignok ikke planer om å tjene noe på nettbutikken min, siden det bare er en hobby - men jeg hadde heller ikke planlagt å gå med ei heidundrandes underskudd. Selv om jeg trodde jeg holdt meg innafor smertegrensa, har jeg funnet ut at jeg har prisa smykkene alt for lavt. De siste par dagene har jeg sittet og regna på hvert eneste smykke, og jeg blei rett og slett flau. Jeg var visst en smule for ivrig med å få varene ut i butikken og sette i gang. For eksempel har jeg hatt ute et sett med armbånd til 59 kroner, som det kosta meg 170 kroner å lage. Det er riktignok et av de verste eksemplene jeg har å vise til, men dessverre var det ikke det eneste. I tillegg må jeg jo ha såpass mye inn at det dekker utgiftene til drifting av nettbutikken.
...Jaja, sånn kan det gå når en prøver å være (dum-)snill. Om jeg skal ha mulighet til å fortsette med Tidforsmykker.com, blir jeg i alle fall nødt til å sette opp prisene. Noen ting vil koste det samme som før, mens andre ting kommer til å bli noe dyrere. Jeg kunne klappa til meg selv for å være så dum at jeg venta med det "kjedelige regnearbeidet" så lenge, men jeg trøster meg med at de kundene jeg har hatt til nå, sikkert er veldig fornøyde med kuppene de har gjort! Hehehe. ;) Jeg håper bare ikke jeg skremmer dere vekk nå som jeg setter prisene opp på et mer realistisk nivå, men at dere fortsatt vil kjøpe håndlagede, personlige smykker. =)
Moralen i dette innlegget er:
Pust og vær glad for all oksygen du får.
Å gjøre noe når du er overivrig, er som å gjøre noe når du er rusa.


Bjørnen heter forøvrig Tatty og har ligget og hvilt seg på min gamle harddisk i noen år. Søk på Google, så popper han opp.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 kommentarer

Hobbyanette

26.05.2010 kl.17:32

Det er koselig å høre fra deg innimellom :p Men ikke fult så koselig når du ikke har det bra :/ Får håpe ting tar seg opp litt til deg :) Har du hørt noe mer om behandling hos Smertesenteret da? Uansett, så er det sol og masse varmt vær i vente :D (En eller annen gang må det jo komme :p)

Regnskap er ikke smart å vente med nei :p Jeg begynte å regne på det med en gang, når jeg fikk vite at Epla skulle ha 5% + + og Pay Pal skulle ha 3% + + ... Så da var det fram med Exel, og å veie alt jeg hadde laget :p Regne på garn, tilbehør og arbeidet :p Kjedelig, men det føles tryggere... :) Satser på at du beholder mange av kundene, og skaffer deg mange nye :)

Silje Silje

26.05.2010 kl.17:33

Samme her, jeg er altfor redd for å sette for høye priser selv om jeg egentlig skulle ha gjort det. God bedring!

Astrid

26.05.2010 kl.18:09

Jeg prøver å kommentere, men neimen heller om dette systemet vil det. Argh!

Eldeen

26.05.2010 kl.20:01

Hobbyanette: Jeg har det i grunn ganske bra, alt tatt i betraktning. Jeg er kanskje full av sykdommer for tida, men livet er stort sett godt allikevel - selv om det er utfordrende. Det er alltid noe å glede seg over. :) Jeg har fått time på Smerteklinikken 9. juni, så det blir spennende. Jeg har også fått godkjent søknaden på revmatismesykehuset i Lillehammer, men der er det inntil to års ventetid, så det kan ta sin tid.

Du er nok smartere enn meg på det området. Jeg regna ut på de billigste materialene, for å vite at jeg ikke tok for mye betalt, og så tenkte jeg ikke på hvor mye dyrere de dyre materialene er. Uff, noen ganger er jeg skikkelig teit. Men, men, jeg har jo vært ganske åndssvak de siste månedene, så jeg får skylde på det. =P Hahaha! Jeg pleier vanligvis å være skikkelig pirkete på alt sånt, men denne gangen dreit jeg meg ut. Men, men, det går seg vel til. :)

Silje Silje: Det burde du ikke være, for monstrene dine er kjempekule og originale. Faktisk visste jeg om monstrene dine lenge før jeg visste om deg! =D Takk, takk. :)

Astrid: Det gikk nå. =P Hihi.

Astrid

26.05.2010 kl.21:15

Det gikk dårlig i sted, så det jeg hadde tenkt å skrive tok jeg en kopi av. Du har fått det på e-post i stedet :-)

Hobbyanette

26.05.2010 kl.22:11

Eldeen: Kjøretimen gikk veldig bra :) Så MYE å følge med på i Trondheim sentrum... Enveiskjøringer, forgjengere, biler, syklister, osv :p Men jeg kjørte ikke på noen eller noe, så det tar jeg som en seier :D Og kjørelæreren sa at jeg har god fremgang, og er flink til å se meg rundt og har god kontroll på bilen! Og det er jo alltid hyggelig å høre! :D

Det er bra du ser fremover, selv i all sykdommen! Og så bra å høre at du har fått time til smertesenteret, og en godkjent søknad! Da er du jo kommet langt! Da har du jo fått svar på noe :) Og vi er jo rett rundt hjørnet for Juni :p

Jaja, man lærer så lenge man lever :p Heldigvis oppdaga du det, og kan fikse det nå, før det blir verre :) Og det er lov til å ikke tenke lengre enn nesa si noen ganger! haha! Det synes i alle fall jeg :p

Eldeen

31.05.2010 kl.10:40

Astrid: Ajaj, ja, jeg så det. Jeg skal svare deg etterpå tenkte jeg. :) Har vært slapp både med blogging, kommentarer og mail de siste dagene. ;)

Hobbyanette: Så gøy at det går framover med kjøringa! =) Har planer om å mase på mamma og stefaren min om å øvelseskjøre med meg nå som vi har fått oss bil. Vi må bare ha penger til bensin, og så må det jo passe for dem - og med tanke på at de har tre unger boende hjemme enda, så har de jo nok å henge fingrene i. Hehe. ;)

Ja, det er deilig at det går framover med ting. Timen til smertesenteret har blitt utsatt noen dager, for de kom plutselig på at jeg måtte på et informasjonsmøte først. Men, men, noen dager ekstra skal jeg alltids holde ut. ;)

Hehehe, ja, det er lov å være korttenkt noen ganger. ;)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits