Dag 58 av 1001.

Nå har det gått snart to måneder siden jeg la ut lista mi over de 101 tingene jeg har planer om å gjøre på 1001 dager. Jeg har vært slapp med både å gjøre ting på lista og å oppdatere i det siste, så nå er det virkelig på tide at jeg tar meg sammen og gir dere en pekepinn på hvordan jeg ligger an.
Kjærlighet, medmenneskelighet og sosialt:
Med tanke på at jeg nærmest ikke veit hva et sosialt liv er for noe for tida, skulle en kanskje tro at jeg ikke hadde noe å fortelle om under denne overskriften, men det har jeg faktisk. Jeg har nemlig skrevet og sendt hele fem brev!

Jeg har også gjort i alle fall seks små, gode gjerninger. Den ene var at jeg tilbød meg å passe broren min da han var syk, slik at mamma kunne dra på skolen og stefaren min kunne dra på jobben. En annen var at jeg ga en liten gave til ei som jeg sponsa med konkurranse på bloggen - i tillegg til premie til vinneren, og de fire andre var at jeg ga bort gavekort i nettbutikken min til fire stykker som jeg synes har støtta og hjulpet meg mye med det å få nettbutikken opp og gå.

Jeg har kanskje ikke vært like flink med komplimentene som jeg pleier - både fordi jeg ikke har orka å ha så mange mennesker rundt meg i det siste, og fordi jeg har vært såpass redusert i det siste at det rett og slett går litt i glemmeboka. Men, jeg kan med sikkerhet si at jeg i alle fall har gitt 10 komplimenter siden sist!
Hobby:
Planen er at jeg skal lage 1001 smykker på 1001 dager. Det tror jeg ikke blir noe problem, for her ligger jeg godt an. Jeg har ikke skrevet opp mine siste smykker, så jeg er ikke helt sikker på hvor mange det har blitt, men jeg skal oppdatere dere når jeg har fått telt over.
Bloggen:
Siden sist så har jeg hatt en konkurranse på bloggen, så nå er det bare to konkurranser som gjenstår for at jeg har nådd dette målet. Jeg er også ferdig med årets "Tøm fryseren"-prosjekt, og har fått avrima fryseren. Selv om jeg er litt slapp med blogginga innimellom, anser jeg meg fortsatt som en aktiv blogger.
Trening/helse/skjønnhet:
Jeg har lakka neglene mine en gang siden sist. Bortsett fra dette ligger jeg dårlig an med denne biten.
Mat og drikke:
Jeg har laga dip av hvite bønner. Det var forøvrig veldig godt! Jeg har også hatt noen fiskemiddager, men færre enn jeg vanligvis har, og jeg har ikke telt over. Jeg har laga to vegetarmiddager, hvorav den ene også var vegansk. Ellers har jeg stort sett vært flink med middagslistene, men de siste ukene når jeg har vært (ekstra) syk, har det dessverre ikke blitt noe av. Jeg har prøvd en oppskrift fra Min Mat-kokebøkene, og det var dip av hvite bønner. Jeg har ikke drukket brus, men derimot har jeg fått i meg melk noen ganger. Fire, for å være nøyaktig. Sjokoladekake i en bursdag, en burger fra Esso en dag jeg ikke gadd å lage middag, og turmat på harrytur to ganger. Problemet med å holde seg unna melk er med andre ord størst når jeg er ute på tur eller på besøk - ellers så har jeg blitt mye flinkere enn jeg var en periode.
Kultur:
Her har jeg vært forferdelig flink, men jeg veit i grunn ikke om det er noe å skryte av. Hehe. Jeg har nemlig snart sett alle sesongene av Buffy allerede. Til gjengjeld har det blitt lite filmtitting, og siden jeg har vært mye syk og vi ikke har TV, så velger jeg å tro at det har vært OK å se så mye Buffy på så kort tid. I tillegg har jeg snart lest ut en hel bok, "Kjernesunn familie".
Opplevelser og selvutvikling:
Jeg har spist frokost ute på trappa! Jeg har også bestemt meg for å prøve å komme meg på stormøte med NFF 14. september i år. Siden vi har kjøpt oss bil er jeg også et skritt nærmere å begynne å øvelseskjøre - nå trenger jeg bare penger til drivstoff og noen å øvelseskjøre med.
Investeringer:
Jeg har endelig fått telefonen jeg kjøpte meg, og så langt er jeg fornøyd. Jeg har også kjøpt meg solbriller, og dessuten har jeg bestilt perler fra et sted jeg aldri hadde bestilt perler fra. Jeg bestilte fra Perlenettet.
Tja, mer er det vel ikke å si om lista for denne gang. Bilder får jeg legge til senere, for det fungerer visst ikke nå.

EDIT: Der var jaggu bildene på plass også! ;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

Løvliens verden

31.05.2010 kl.12:55

Usj, jeg har glemt denne lista jeg. Skulle jo lage det selv. Vel, da setter jeg igang idag. Tror jeg, da. :p

Hobbyanette

31.05.2010 kl.13:19

Oj, dette blir et langt innlegg :p hehe!

Du har jo vært kjempeflink og fått gjort masse på lista selv om du har vært dårlig! Tenkte jeg skulle få til en liten oppdatering selv i dag....

Sv1: Hohoj, da skjøner jeg godt at du prise deg lykklig over oppvaskmaskin ja :p Jeg selv har alltid hadd oppvaskmaskin i huset, og vært vandt til det... Så som regel går det veldig grei å vaske opp for hånd. Men det er etter selskap og når vi har vært slapp en stund at det er plagsomt :p Men gleder meg til å få oppvaskmaskin i fremtiden!

Sv2: Ja, det er kanskje litt mindre styr på den måten... Tjasj.... Tror nok vi kommer til å lage det igjen, men når vi er to som lager (1 hakker grønsaker og 1 steker kjøttdeig), så går det grei allikevel :)

Sv3: Ja, kan se den... Og skjønner hva du mener :) Og jeg tar meg i det ofte. Passer på at jeg ?tvinger? han bort noen ganger.... Til kompiser, bowling og slikt. Men det har jo mye med hvordan man ser på ting da... Jeg kan ikke helt forstå han, siden jeg ikke kan sitte på pcen time etter time, men prøver å tenke sånn på det at det er hans hobby :p haha! Og om jeg klarer å få til det, så går det greit :p Men det er jo en ting jeg må jobbe med da... Som jeg skrev, det er et problem som ligger hos meg, ikke han :p Så jeg er litt egoist :p Bare littegranne :p

Sv4: Ja, dagen etter er som regel veldig fin :p

Ja, du må begynne å mase :) Det blir så gøy når man først starter, så nå begynner jeg å glede meg til jeg får førerkortet :p Og skjønner godt at du ikke vil mase på de... Jeg syns også det er vanskelig å mase på mamma om kjøring, så heldigvis fyller min kjære 25år neste mandag, så da kan han kjøre med meg :D

Så bra å høre at du er positiv! Satser på at det blir noe resultat ut av timen der da :)

Løvliens verden

02.06.2010 kl.15:51

Har utfordret deg på bloggen min. :)

Astrid

03.06.2010 kl.15:16

Oj. Perlenettet hadde mange fristelser... :-)

Eldeen

04.06.2010 kl.12:53

Løvliens verden: Hihi, blei det no' liste på deg? Jeg tar utfordringen jeg, veit du! :)

Hobbyanette: Åj, åj, reine brevet den kommentaren der! Koselig. :) Takk for skryt! Hehe, litt egoistisk er det vel lov å være, vel? ;-P

Hihi, det hadde vært praktisk om Andreas var 25 også, slik at han kunne øvelseskjøre med meg. Men, men, når vi er 90, så synes jeg sikkert at det er praktisk at han er nesten en hel måned yngre enn meg og fortsatt "ung og sprek", sånn at han kan trille meg rundt i rullestolen! =P

Astrid: Jaaa, masse, masse fristelser! Bare så synd at slikt koster penger da gitt!! =P

Løvliens verden

04.06.2010 kl.13:26

Sv; Jeg jobber med det, vet du. :p

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits