Nå er det 2 uker siden Stella blei påkjørt.

Nå er det 2 uker siden Stella blei påkjørt, og hun har blitt mye bedre. I kveld skal stingene fjernes, og det ser ut til at beinet hennes blir helt bra igjen. Om ikke mange dagene kan hun begynne å gå ut igjen, og det blir bra. Hun kjeder seg nå som hun har begynt å bli frisk og  ikke får lov til å gå ut, og hun blir helt smårar av det. Heldigvis har hun blitt venner med de to små, så hun har litt selskap i dem. Bare se!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Lilleputten

08.07.2010 kl.20:21

Ååååh det var gode nyheter det at hun er på bedringens vei.. :)

Håper matmor også har det bra. :)

Eldeen

08.07.2010 kl.20:23

Ja, vi er kjempeglade for at det har gått så bra med henne. Hun var hardt skadd, så vi var redde for henne en stund, men det har heldigvis gått bra! =D Matmor har det fint. :) Håper alt er bra med deg også. :)

Hobbyanette

08.07.2010 kl.21:10

Det var kjempebra :) Ser nå ut som om hun klarer seg godt nå :p

Eldeen

08.07.2010 kl.21:12

Hehe, ja nå er det ikke mye som står på! Om noen dager kan hun slutte å bruke sokk og begynne å gå ut igjen. Hurra! =D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits