Vegetartaco med bønnesalsa.

Taco er alltid godt, og kan varieres til det uendelige. I dette innlegget skal jeg dele en av mine tacovarianter med dere. Denne varianten lager du på et øyeblikk, så det passer perfekt en dag du ikke gidder å stå i timevis på kjøkkenet, men er fysen på noe skikkelig godt!

 

Du trenger:
* Vegatarian Taco mix fra Santa Maria.
* Bønnesalsa
* Guacamole
* Tomatsalsa
* Agurk og eventuelt andre gode grønnsaker
* Tortillas

 


Vegetarian Taco Mix fra Santa Maria.Slik gjør du det:
* Gjør klar bønnesalsaen og guacamolen.
* Lag tomatsalsa og vegetarian taco mix etter anvisningen på pakken.
* Kutt de grønnsakene du vil ha.
* Varm tortillaene.
* Fyll tortillaene og nyt!

 Tips for variasjon:
* Prøv med hummus.
* Knus noen nachochips og putt inni.
* Prøv med rømme, rømmedressing eller rømmedip. Min favoritt er Holyday Dip.
* Bytt ut vegetarmiksen med vanlig tacokjøttdeig.

 

 

Q:
Hva pleier du å spise til taco?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

LadyHeidi

16.11.2010 kl.16:53

Oj. Jeg visste ikke at Santa Maria hadde et alternativ til kjøttdeig..! Du, dette fikk jeg skikkelig lyst til å prøve! Den skal jeg lete etter neste gang jeg er på en større butikk. Takk for tipset! =)

Eldeen

17.11.2010 kl.23:55

Da var det jammen godt jeg opplyste deg! ;) Den er kjempegod, så anbefaler deg å prøve. En av de supre tingene med den er at den er allerede ferdig krydra, så du trenger ikke kjøpe tacokrydder i tillegg. Billig med andre ord! :)

Sara

19.03.2012 kl.10:02

Denne må jeg prøve (-:

Eldeen

02.04.2012 kl.21:36

Sara: Så gøy! :) Håper du liker den! :D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits