Pastagryte med kylling.

En snertvint middag for travle hverdager!


Du trenger:
* Fullkornspasta
* Fløte (jeg brukte havrefløte)
* Smøreost (jeg brukte melkefri: Tofuline Creamy Spread)
* Kyllingfilet
* Mais
* Løk
* Tørkede urter
* Salt og pepper
* Krydder til kyllingen


Slik gjør du:
* Kok pasta etter anvisningen på pakka.
* Del kyllingfilet i biter og stek, gjerne i en wokpanne. Krydre med det du vil.
* Ta ut kyllingen, fres løken blank og tilsett kyllingen igjen.
* Ha oppi fløte, smøreost og mais og la det småkoke til det blir fint og flott.
* Tilsett salt, pepper og tørkede urter.
* Bland inn pastaen.




Tips:
* Prøv med paprika, rødløk, purre, minimais etc.
* Hvis du bruker f.eks. baconost, så vær forsiktig med saltet.
* Prøv med laks, ørret eller pølser i steden for kylling.
* Dryss gjerne noen pinjekjerner på toppen.
* Hvis du bruker melkefri fløte, melkefri ost og dropper kjøttet, blir denne retten vegansk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

LadyHeidi

10.09.2010 kl.00:19

Dette så veldig godt ut. Den skal jeg prøve en dag! =) Tusen takk for tipset.

Eldeen

10.09.2010 kl.10:26

Tusen takk, så koselig. :) Kos deg med maten. ;)

Astrid

16.09.2010 kl.20:48

Jeg har spist lam i kål med chili, pepper og ellers tilbehør som til fårikål i dag. Likevel, dette så fristende ut :-) Uansprett, nå er det blitt så mye kykkelikyfileter at jeg begynner å bli en smule lei. Ørret er et fristende alternativ. Takk for tipset, Cecilie!

Eldeen

17.09.2010 kl.12:04

Bæ bæ lille lam, mamma'n og pappa'n lever trygt med meg i nærheten, for sau liker jeg ikke som mat. Sau er best som sokker. :) Hihi, både ørret og kylling er godt. :) Men det er greit å variere litt, så en ikke blir så lei! =D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på Spotify



Norske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits