En nostalgisk lørdag.

Mannen er på festligheter med jobben i helga, så jeg har huset for meg selv helt til i morra ettermiddag. Med tanke på at jeg går hjemme aleine dagen lang og at han jobber overtid flere dager i uka for tida, så kan jeg vel ikke akkurat påstå at det er sårt tiltrengt med litt aleinetid. Allikevel - denne helga ville jeg ha for meg selv.

Jeg er ganske god til å ha det trivelig i mitt eget selskap. Ja, jeg kunne selvfølgelig reist og besøkt noen. Eller jeg kunne invitert noen hit. Jeg hadde dessuten helt sikkert fått lov til å sove over hos mamma'n min om jeg følte behov for det. Men nei, denne helga ville jeg bare kose meg helt aleine. Ikke fordi jeg trenger aleinetid - for det har jeg nok av. Men fordi det noen ganger rett og slett er godt med en helg som er bare sin egen. Det er nemlig noe helt annet å være aleine hjemme en helg, enn midt i uka.

Jeg starta dagen med å stå opp sammen med Andreas. Vi spiste frokost sammen, og så heiv han seg rundt og kjørte avgårde sånn rundt elleve. Da gikk jeg opp, og skreiv et brev. Etter at jeg var ferdig med brevet, fant jeg ut at jeg ville rydde litt i en skuff, hvor jeg hadde noen brev som ikke hadde funnet sine respektive plasser i permene mine enda. Noen av disse brevene var brev mellom Anette og meg - dere veit, hun som jeg var nabo med da jeg var 14-15 år gammel og som har barn i magen.

Da jeg skulle sette disse brevene inn i perm, slo det meg at det rett og slett ikke var plass. Jeg hadde to permer med brev fra Anette, og begge to var så fulle at de sprika i alle retninger. Dermed bestemte jeg meg for at jeg skulle rydde i brevene og gi dem litt bedre plass. Det må jo være fryktelig klaustrofobisk for de stakkars brevene å stå så trangt. Da Anette og jeg begynte å skrive sammen, hadde jeg dessuten for vane å stappe en hel haug med brev inn i samme plastlomme - gjerne ti brev i slengen. I de senere årene har jeg begynt å sette to brev i hver lomme, slik at når jeg blar gjennom permen, så ser jeg forsiden til alle brevene. Veldig oversiktlig og pent.

Jeg fant frem tre nye permer og alle plastlommene mine, og satte i gang. Og Herre Gud, for en herlig stund jeg hadde da jeg ryddet i brevene. Jeg startet med det aller første brevet i 2001, og jobbet meg fremover. Gjennom årene vi har vært venninner har det vært mye galskap, mye guttesnakk, en del intriger, tunge perioder, forelskelser og best av alt; enda mer galskap og vår syke humor som bare vi forstår. Uansett for mørkt det har sett ut for en av oss, så er det sjelden at jeg har fått et brev av Anette uten en medfølgende latterkule. Latterkulene kom i dag også, så jeg har sittet oppe på hobbyrommet og ledd for meg selv så tårene har trillet.

Det beste av alt, er at vennskapet består den dag i dag, selv om vi har fått våre "voksenliv" på hver vår kant og bor i hvert vårt fylke. Jeg har alltid kunnet kalle en spade for en spade sammen med Anette, og selv om vi er veldig ulike på mange områder og provoserer hverandre nesten til døde til tider, så har vi alltid fortsatt å være venninner og å holde kontakten. De gangene vi møtes, føles det alltid som om vi ikke har vært borte fra hverandre i det hele tatt, selv om det kan ha gått over et år siden sist vi traff hverandre. Slike venninner er gull verdt.


Bildene er tatt sommeren for 7 år siden, da Anette besøkte meg i Aurskog. ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits