Ella, 6 måneder.

Nå er Ella et halvt år, men hun er fortsatt en bitteliten pus og veldig søt. Edward-Sokrates (som bare er fem måneder) har vokst forbi henne for lengst. Hun elsker å være ute å leke og jakte, og når hun er inne trives hun best på det lodne, mørkebrune pleddet vårt, hvor det er håpløst å få tatt skikkelige bilder av henne siden hun er svart. Q: Er hun ikke nydelig?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

trueloveneverends

29.09.2010 kl.20:29

Så utrolig søt henne er :) Jeg vil også ha pusekatt, men det nytter ikke med den samboeren jeg har. :P Han vil jo ikke ha katt, men jeg må vel være glad og fornøyd, jeg fikk da Ask! :)

hjelpmegselv

29.09.2010 kl.20:53

Åh, så skjønn en pusekatt :)

Mari - mammaen til Kasper <3

29.09.2010 kl.22:54

Så søt atte. Vet du hva cats'a dine veier? Er så vanskelig for meg å sammenligne mine to siden hu ene er maine coon ;p haha

Astrid

03.10.2010 kl.01:26

Hun er virkelig nydelig, og ser ut til å ha masse personlighet!

hjelpmegselv

03.10.2010 kl.11:04

Heisann Eldeen! Åssen gårre?

Her er det søndagsstemning over hele fjøla. Ungen sover, mannen er forran ps3 og jeg blogger. For et liv!

Velvel, skulle bare ønske deg en hyggelig søndag med alt mulig godt av både venner og mat!

Du er skjønn!

Eldeen

03.10.2010 kl.13:19

trueloveneverends: Ja, hun er kjempesøt. =D Og ja, jeg synes absolutt du bør være fornøyd, du som har Ask.Han er jo så skjønn!

hjelpmegselv: Tusen takk, og takk igjen. :) Det går bra med meg. Er søndagsstemning her i huset også - jeg sitter fortsatt i pysjbuksa og nyter livet. =D Du er herlig! Ha en fortreffelig dag! =D

maarisin: Takk. =) Jeg er litt usikker, men Stella veier omtrent akkurat tre kg., og hun er den eneste av dem som er ferdig utvokst. =)

Astrid: Takk for det. Hun har absolutt masse personlighet. Det har de alle tre, og de er så herlige alle sammen. De gir utrolig mye selskap og glede i hverdagen! =D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits