Rødt hår i tåkeland.

Nå er det en stund siden jeg blogga om noe særlig annet enn mine sære hobbyer som brevskriving og swapping. Jeg vil i grunn tro at disse blogginnleggene treffer svært få av dere som vanligvis leser bloggen min, men siden det er en stor del av meg og mitt liv, så vil jeg gjerne dele det med dere allikevel. Og kanskje er det en eller flere der ute som faktisk synes det er litt gøy å se at det fortsatt finnes noen som skriver brev på den gammeldagse måten, og som har en litt sær hobby som ikke så mange andre i Norge driver med. Når det gjelder FBene jeg legger ut, så kan det jo i grunn sammenlignes mye med kortlaging og scrapbooking, og det er det vel flere av dere som driver med?

Uansett, jeg har ingen planer om at dette skal bli en rein hobbyblogg, men i det siste har blogginga mi dessverre vært ganske ensformig, med mange bilder og få ord. Med unntak av noen innlegg en gang i blant. Grunnen er ganske enkelt at jeg er i veldig dårlig form for tida, så jeg orker ikke å tenke så mye lenger enn jeg må. Fibromyalgien herjer i kroppen min og gjør alt tungt, så jeg bruker det meste av energien min på å komme meg gjennom dagene og å prøve å fokusere på det som er bra, og å huske på at det kommer bedre tider bare jeg kommer over denne kneika.

Nå har jeg følt meg utmatta i ca. en måned, så jeg håper at jeg snart får en pause. For å gi dere en pekepinn på hvor sliten jeg er, så gikk jeg rett opp og la meg etter at jeg kom hjem fra sykehuset på mandag. Der lå jeg til Andreas kom hjem fra jobb. Da flytta jeg meg ned på sofaen, og lå der til jeg gikk og la meg igjen før klokka var ti. Så sov jeg i femten timer, før jeg tilbragte nesten hele gårsdagen på sofaen. I dag var jeg på sykehuset igjen, og da jeg kom hjem gikk jeg og la meg. Sov fra klokka var litt over ett til klokka var nesten sju. Allikevel er jeg trøtt nå og har planer om å gå å legge meg snart. Som dere skjønner, så får jeg ikke så mye ut av dagene for tiden.

 Selv om jeg er mye sliten, så har jeg noen gode glimt innimellom, og jeg vet å benytte meg av dem. På Den Store Kinodagen var Andreas og jeg på kino sammen, tradisjonen tro. I år har vi ikke hatt råd til å unne oss all verden, så denne dagen var etterlengta og blei nytt i fulle åndedrag. For å spare penger hadde vi med oss popcorn hjemmefra og dessuten tok vi med oss matpakke. Vi var nemlig i byen hele dagen, og så hele fire filmer! Grusomme Meg, Life As We Know It, Sykt Lykkelig og Trolljegeren. Jeg likte alle filmene, og det var så herlig å komme seg litt ut. Etter at vi kom hjem fra kino dro vi over til naboen på fest, så da fikk jeg litt sosial input også. Dere kan tro jeg var gåen etterpå! (Men det var det verdt!)

I forrige uke åpna det et nytt kjøpesenter på Bjørkelangen. Det er ikke store senteret, men det inneholder kommunens første rulletrapp, så det er jo stor stas. Dessuten har de fått Cubus dit også, og det er jo enda større stas (synes jeg). Allerede dag nummer to dro Andreas og jeg for å sjekke ut kommunens nye kjøpesenter og for å finne bukse til meg nå som de hadde åpningsrabatt og all ting. Jeg endte opp med tre nye olabukser (sårt tiltrengt etter et halvt år i joggebukse og stoffbukser!), ei joggebukse, matchende hettejakke, fire nye topper i freshe farger, seks nye truser, hårfarge, neglelakk, negleserum og en EOS leppomade. Alt i alt kom dette på ca. 1500 kroner, så jeg må si at jeg synes at jeg har gjort et kupp! Klærne var sårt tiltrengt, og dere aner virkelig ikke hvor mye det betyr for meg at jeg endelig hadde råd til å fylle på garderoben. Dere kan tro jeg følte meg fresh i nye klær, med rødlakkerte negler og med nyfarget hår!

Håret blei ikke helt sånn som jeg hadde tenkt, men det blei i alle fall bedre enn det var. Håret mitt er så glatt, så farge biter ikke så lett på. Ikke en gang når jeg farger det hos frisør. Dermed blei det ikke så rødt som jeg hadde tenkt at det skulle bli, men jeg får heller farge det en gang til før jul. Siden jeg stort sett har ligget rett ut etter at jeg farga håret, så har jeg ikke orka å ta noe bilde av det, men i sta kom jeg på noe smart. Jeg slang håret i scanneren, og resultatet kan dere se her:

 

 

Ellers så har jeg begynt å hamstre inn supermat. Det vil si: Jeg har bestilt produkter både fra iHerb, Gojiking og FunkyRaw, og venter i spenning på pakkene mine (ja, jeg har endelig fått penger!). Dere har sikkert fått med dere at jeg har planer om å legge om kostholdet mitt? Vel, skapene begynner å bli tomme for gluten, og nå skal de fylles med supermat. Blant annet skal jeg prøve meg på rå sjokolade. Jeg har ikke blogga noe særlig om mat i det siste, og det er ganske enkelt fordi jeg ikke har hatt energi til å prøve ut så mye nytt. Nå fremover, og særlig etter nyttår, så blir det nok en del utprøving av nye matvarer og sammensetninger, så da skal jeg selvfølgelig holde dere oppdatert!

Jeg setter veldig pris på at dere fortsatt titter innom stadig vekk, selv om jeg er litt "fraværende" på bloggen. Det hender det tar noen dager før jeg svarer på kommentarene jeg får, men jeg håper dere forstår og er tålmodige med meg. Jeg vil jo gjerne gi dere skikkelige svar, så da synes jeg det er bedre å drøye det til jeg har et klart øyeblikk enn å skrive når jeg er i tåkeland.

 

Ha en fin uke alle sammen!

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 kommentarer

Lilleputten

18.11.2010 kl.06:47

Så godt å se at du skriver innimellom. :)

Har man ikke krefter så har man ikke krefter, sånn er det bare..

Men jeg syns du er flink som skriver litt om hobbyene dine. Jeg får god nytte

av å se på det du lager. Tar med meg tipsene, for det er jo nesten scrapping, eller er det scrapping kanskje.. Hmm.. Uansett det du lager og får er utrolig fint.. :)

Stor klem fra din faste leser.. ;)

Hobbyanette

18.11.2010 kl.08:24

Selvfølgelig titter vi innom :)

Så synd at du er så sliten for tiden da... Men så bra at du slapper av masse :D

Hørtes ut som en fin "date"-dag med masse kino :) Koselig med slike dager, hvor man kan gjøre noe koselig og noe sosialt... Selv om det sliter på kroppen etterpå, så trenger man den lille inputen.

Her i huset sliter det også litt på energien for tiden, så i går duppet jeg overraskende 2-3timer på sofaen :/ Men men... :p

Renate Taurë 彩子 Løvlien

18.11.2010 kl.11:06

Jeg kikker innom bloggen din hver gang du har lagt ut nytt innlegg, så jeg får med meg "alt". Selvom jeg er dårlig til å kommentere, følger jeg iherdig med på livet ditt, og synes det er spennende å se hvordan det går med deg. Håper du får igjen litt energi snart! :) Sliter med energimangel selv om dagen, så vet til en viss grad hvordan du har det.

Mjuuugly

18.11.2010 kl.13:57

sv: MIN mening er at det er bedre å bruke kakaosmør og kakaopulver, -slik du har bestilt. Kakaomasse blir mer kornete i konsistens. Liker deffinitiv kakaofett/m kakaopulver bedre så du får bare vente til du får pakken å så prøve. Du blir sikkert fornøyd. Kakaomasse selges nesten alle steder andre kakaoprodukter selges :)

Marit

18.11.2010 kl.15:25

Huff da, var trist å lese at du ikke har det så bra for tiden. Får håpe at det blir bedre snart, kan ikke være mye gledelig å ligge på sofaen og sove hele dagen lang. Ønsker deg alt godt fremover:)

Astrid

20.11.2010 kl.22:21

Hehe, morsomt at du "slang håret i scanneren". Fin rødfarge! :-) Riktig så god bedring, jeg følger med deg jeg, vettu. Klem!

Eldeen

26.11.2010 kl.00:01

Lilleputten: Så koselig å høre, og så gøy at du får inspirasjon av hobbyinleggene mine! =) Det er jo ikke helt som scrapping, men teknikkene og materialet som brukes er mye av de samme som en bruker til scrapping og til kortlaging. :)

Hobbyanette: Hihi, det er godt å høre (og se!) at dere titter innom selv om jeg er en smule passiv til tider. Og ja, det er deilig med dager hvor en kommer seg litt ut og får oppleve litt selv om jeg får "lide" for det etterpå. Den prisen er det verdt! :)

Renate: Så koselig å høre at du følger med. :) Jeg prøver å følge med hos deg også, men siden det skorter på energi om dagen, så blir det ikke like mye blogglesing som jeg skulle ønske. Håper jeg får litt mer energi snart jeg også! Er så kjedelig når dagene flyr avgårde uten at jeg orker stort. Men, men, sånn er det nå bare innimellom. :)

Mjuuugly: Så bra. =) Da gleder jeg meg enda mer til å prøve å lage rå sjokolade for første gang! =D Takk for svar på spørsmålene mine.

Marit: Tusen takk, så snil av deg! :) Heldigvis så har jeg det ganske bra selv om kroppen ikke er så samarbeidsvillig for tida. :) Det er jo litt kjedelig når energinivået er på bunnen, men jeg veit jo at det går over etter hvert. :)

Astrid: Hehe, det var ganske morsomt å slenge håret i scanneren også. =P Og jeg synes jeg var ganske lur! Jeg likte fargen godt, men dessverre biter ikke pigmentene så godt på håret mitt, så selv om jeg brukte permanent farge av et dyrt og flott (?) merke, så forsvinner den litt etter litt. Neste gang får jeg prøve en annen farge, og satse på at den sitter bedre! ;)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits