Barnebursdag!

På lørdag feira Andreas og jeg bursdagene våre sammen på bedehuset, som er vår nærmeste nabo. Vi har ganske liten plass hjemme, så der hadde vi ikke hatt mulighet til å ha så mange gjester som vi hadde lyst til å ha. Riktignok var det dessverre ganske mange som ikke kunne komme, men vi blei tretten stykker totalt, så jeg er veldig fornøyd med oppmøtet. =)

Siden vi leide lokale og ikke er lagd av penger, fikk vi ideen om at vi skulle ha spleiseparty i år, og det blei veldig vellykka. Det eneste som var synd, var at det ikke var alle som sa ifra om de kom eller ikke til fristen, og noen av de som meldte seg på betalte ikke til fristen og dukka ikke opp allikevel, så Andreas og jeg har kjøpt inn alt for mye mat og må spise taco ut måneden. Vi har seriøst over 50 wraps igjen + en hel bunch med andre tacoting. Det spørs om jeg blir nødt til å utsette min glutenfrie start en smule, men vi får se. Siden vi har brukt av vårt eget matbudsjett for å dekke det (siden vi trodde vi fikk det igjen), så kan vi liksom ikke bare gi det bort heller. =P Men, men, det verste som kan skje er at vi blir dritt lei av taco (noe vi begynner å bli), og så får vi heller være strengere til neste år. De som ikke melder seg på og betaler til fristen da, får ikke komme. Det blir jo urettferdig over for de andre også, at noen skal få lenger frist uten å ga gitt noen god grunn. Jeg skal bruke 2011 på å lære meg å bli streng. =P

Det blei uansett utrolig vellykka. Det var mange som ikke kjente hverandre fra før, og til og med noen som ikke kjente noen andre enn Andreas og meg, så jeg synes de var tøffe som turte å komme allikevel. Praten gikk lett, og folk som aldri hadde sett hverandre før snakka sammen som om de hadde vært venner lenge. Hvor kult er ikke det? Enda arrangementet var alkoholfritt! Er det barnebursdag, så er det barnebursdag. ;)

Ellers så fikk vi fine gaver, folk spilte piano og gitar, vi sang singstar og spiste taco, kaker, gelé, godteri og potetgull til vi var kvalme. Vi hadde Tom & Jerry-tallerkener og alle fikk bursdagshatter og hver sin godtepose med bursdagsfløyte oppi, og Andreas brukte hele dagen på å blåse opp en haug med ballonger med kompressor.

 

1. Andreas og Bjørnar.  2. Folk rundt bordet.
3. Ann Helen, Maren, Malene og Tonje.
4.  Maren, Malene og Tonje. 5. Bjørnar, Thomas, Martin, Renate og Ida.1. Renate og Ida. 2. Ann Helen.
3. Maren, Malene og Tonje. 4. Andreas og Bjørnar.1. Kakebordet før de siste kakene kom på plass. 2. Muffins.
3. Enda flere muffins. 4. Sjokadedrøm og suksessterte.
Var litt stressa da jeg bakte den siste, så den blei ikke så pen, men god! (De blei ikke så pene de andre heller, for jeg er ikke så flink med sånt. Det viktigste er at det smaker godt, er det ikke det da?)1. Maren og Malene. 2. Ida og Raymond.
3. Silje og Tonje. 4. Andreas.1. Andreas. 2. Malene.
3. Martin. 4. Malene, Andreas og Maren.1 og 2. Raymond og Ida.
3. Ida og Malene. 4. Sjokadedrøm.

Ser det ikke gøy ut?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 kommentarer

whooah - Line

11.01.2011 kl.14:04

Ser kjempegøy ut, kunne godt ha vært med der, hihi!^^

Mamma og tante feira 40-årsdagen sin sammen, og de hadde også taco. De kjøpte inn store mengder (var i Sverige og handla svære bokser, glass, pakker med tilbehør), det ble endel igjen der å >.<

Eldeen

11.01.2011 kl.14:29

whooah - Line: Det var helt knall! Blir definitivt barnebursdag til neste år også. :) Hehe, fort gjort å kjøpe inn for mye. En må jo nesten beregne litt ekstra per person også, for å være helt sikker på at det blir nok. =P

Hobbyanette

11.01.2011 kl.15:03

Det så jo kjempemoro ut :) Får se om vi ikke har litt mer penger til neste år, så kanskje vi får kommet oss nedover til neste år :D (merk hvordan jeg bare regner med at vi blir invitert :p hehe!)

Men det ble jo masse koselige bilder da :) Og supersmart å ha barnebursdag :p Det er aldri for sent å få en lykkelig barndom :p haha!

Eldeen

11.01.2011 kl.15:32

Hobbyanette: Hehehe, selvfølgelig blir dere invitert. Det blir nok lørdag 7. januar, så det er bare å sette i gang å spare og glede seg. ;)

Hahaha, nei, det er sant! En lykkelig barndom kan en skaffe seg når som helst. ;) (Ikke at jeg hadde noen ulykkelig barndom i utgangspunktet, men hvorfor bli voksen når en er lykkelig som barn??)

Linn Therese

11.01.2011 kl.19:57

Ååå, den sjokoladekaka kunne jeg virkelig tenkt meg et stykke av! Jeg stemmer for bursdag i Tønsberg til neste år :D ;) Yey for barnebursdag!

Astrid

11.01.2011 kl.21:09

Herlig! Å. Suksessterte. Å ja, takk. Midjen sier noe annet, men FY søren - det er skikkelig godt! Grattis nok en gang med vel overstått :-)

Eldeen

12.01.2011 kl.15:30

Linn Therese: Hihi, den er kjempegod. :) Bursdag i Tønsberg blir det nok neppe - en smuuule tungvint å arrangere barnebursdag så langt unna der vi bor! =P

Eldeen

12.01.2011 kl.15:33

Astrid: Ja, det er skikkelig godt. :) Den jeg bakte var melkefri, og det blei veldig vellykka, så neste gang skal jeg prøve å få den både melkefri og sukkerfri. Det kan bli spennende! Hehehe. ;) Tusen takk! =D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits