Omelett og serranoskinke.

Hender det at du ikke gidder å bruke masse tid på middagen? Gjør det enkelt, og lag en god omelett!

 

Du trenger:
◊ Masse egg
◊ Litt vann
◊ Krydder etter smak
◊ Tomater, spinat, paprika eller annet snask
◊ Hvis du tåler det: Ost
◊ Serranoskinke eller bacon

Jeg brukte 12 egg, salt, pepper, tørka urter, litt chilipulver og cherrytomater.

 



Slik gjør du det:
◊ Sett ovnen på 200 grader.
◊ Bland sammen egg, litt vann, krydder og grønnsaker og hell det over i en smurt, ildfast form.
◊ La omeletten stå i ovnen til den er gjennomstekt - for meg tok det ca. en halv time, men det varierer selvsagt etter hvor mange egg du bruker, hvor dyp den ildfaste formen er og hvordan ovnen din steker.
◊ Strø eventuelt over litt ost etter ca. halve steketiden.
◊ Mens omeletten steker kan du steke noen skiver serranoskinke eller bacon i stekepanna.

 



Tips:
◊ Dropp gjerne kjøttet.
◊ Spis restene til lunsj dagen etter.
◊ Server gjerne med en grønn salat.
◊ Prøv med skinketerninger, stekte biter av kyllingfilet eller annet snask oppi omeletten. 
◊ Har du ikke stekeovn, så stek omelett i stekepanna istedenfor. Da må du selvsagt bruke færre egg per runde, men smaken blir den samme. Det er bare litt mer jobb. =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Berit Marie

14.01.2011 kl.07:57

Hørtes veldig godt ut=)

Mari - mammaen til Kasper <3

14.01.2011 kl.12:30

Så veldig nam ut! Kan desverre ikke spise sånn skinke for tiden jeg da, men naaaam. Wish I could!!

Eldeen

16.01.2011 kl.12:45

Berit Marie: Det er ganske godt, men det er jo ingen gourmetmiddag heller akkurat, hehehe. ;)

Eldeen

16.01.2011 kl.12:48

maarisin: Ja, det er godt. Da får du bare droppe skinka og ta noe annet godt ved siden av istedenfor da veit du. ;) Den spekematfrie tiden går nok fryktelig fort, skal du se. ;)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på Spotify



Norske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits