Bilder av kattene våre. :)

Nå er det lenge siden jeg har vist dere noe særlig med bilder av de søte barna våre, Stella (den grå), Ella (den sorte) og Edward-Sokrates (den hvite). Det går kjempefint med alle tre, og de er like søte som de alltid har vært. Her kommer en haug med bilder som er tatt fra september og fram til nå. :)

 Q: Har du dyr?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

Cesssa

20.01.2011 kl.23:03

utrolig pene dyr! Den katten som var hvit var virkelig pen! Helt utrolig hvor hvit den var. Jeg har et lite dyr, altså en hamster, hehe.

Eldeen

21.01.2011 kl.00:27

Cesssa ✿ Cecilie : Tusen takk. :) De er helskjønne alle tre, og den hvite er gullungen min - han følger meg i alt jeg gjør, hehe. ;) Aaw, hamster! Jeg ønsker meg dverghamstere, de er så utrolig søte. Hadde en vanlig hamster da jeg gikk på barneskolen, men den var så hissig at jeg kunne ikke ta i den, hehe. :)

Mjuuugly

22.01.2011 kl.07:44

Fine, fine pysene! Vi har selv en katt, helt hvit her også :D

sv: Kan tro juicing er noe man gjerne gjør i rykk og napp :)

Eldeen

22.01.2011 kl.13:37

Mjuuugly: Ja, de er kjempefine. <3 Hihi, ja, jeg har lagt merke til katten din, den er også superfin. =)

Hehe, ja, det går litt i rykk og napp med juicinga, som med det meste annet i livet. =P Men når en først lager én juice, så har i alle fall jeg en tendens til å bli helt hekta en periode. =)

Renate

23.01.2011 kl.12:18

Ja, 2 stk. Det vet du jo :-D

Men den hvite deres, har blitt større en svartepus - han har gått ned masse i vekt :-D

Sees i helgen! :-)

Eldeen

26.01.2011 kl.12:57

Renate: Ja, det veit jeg. :) Hehe, ja, jeg hørte at han hadde slanka seg. Hjelper å bytte naboer, skjønner jeg. =P Vi sees, ja. :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits