Taste of Nature - gratis smaksprøver! =D

For ikke så lenge siden kom jeg over en nettside hvor jeg kunne bestille gratis smaksprøve på frukt- og nøttebarer, og da gjorde jeg selvfølgelig det! Disse barene inneholder frukt, bær, frø og nøtter, og er søtet med agavesirup. De er fri for kunstige tilsetningsstoffer, kunstige søtningsstoffer, genmodifiserte råvarer, konserveringsmidler og sukker. De er glutenfrie (med unntak av den grønne), melkefrie og veganske. Barene er ikke varmebehandlet og er fulle av fiber, antioksidanter, sunne fettsyrer, mineraler og sporstoffer. Som om ikke det er nok, så finnes det hele ni forskjellige smaker, og alle er økologiske! HURRA! Jeg fikk tre forskjellige, og de var så gode at jeg fant ut at jeg bare måtte tipse dere. :)

 Dette er jo perfekte, små mellommåltider som en lett kan ta med seg i veska når en er ute på tur. Smaksprøvebarene som jeg fikk, var bare på 18 gram hver, men de en kjøper i butikken er 40 gram. Du kan lese mer på DENNE siden, og der kan du også bestille gratis smaksprøver. Jeg aner ikke hva disse koster i butikken, men de er i alle fall mye bedre og sunnere enn disse barene som er fulle av sukker og andre rare ingredienser. EDIT: Barene koster ca. 20-22 kroner i butikk.

 

Denne med eple var ganske seig, veldig søt og litt "tørr", men veldig god! Denne er ikke glutenfri, men inneholder mindre enn 20 mg gluten per kilo.

 

Denne hadde en deilig nøttesmak og jeg synes den smakte mindre søtt enn de to andre som jeg fikk. Nydelig!

 


Denne med tranebær ble min favoritt. Søt, men med litt syrlige bær. Saftig, myk og crispy på en gang. NAM!

Har du prøvd disse barene? Hva synes du om dem?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 kommentarer

Anneli

05.02.2011 kl.12:50

Nei harikke smakt de før men kanskje jeg skal prøve

tonje

05.02.2011 kl.13:00

hvor mange kcal er det i de?:)

Linn Therese

05.02.2011 kl.14:13

Da har jeg også bestilt! Gleder meg, takk for tipset :)

whooah - Line

05.02.2011 kl.14:22

Jaa, det er veldig gode :) Dumt jeg allerede har brukt opp gangen min på smaksprøve :(

Eldeen

05.02.2011 kl.16:31

Anneli: De er kjempegode, så det burde du! =) ...Og hvem sier vel nei takk til gratis smaksprøver? Hehehe. =P

Eldeen

05.02.2011 kl.16:34

Tonje: Det kommer an på hvilken av de du velger. :) Hvis du går inn på sida jeg linka til, så kan du klikke på de ulike barene, og der får du opp næringsinnholdet. :) De som jeg fikk i posten, varierer fra 150-230 kalorier per 40 grams bar. :)

Eldeen

05.02.2011 kl.16:34

Linn Therese: Vær så god. :) Håper de kommer fram fort og at du liker dem like godt som jeg gjorde. :)

Eldeen

05.02.2011 kl.16:36

whooah - Line: Hehehe, det er synd at en ikke bare kan bestille ny smaksprøve når en er tom. =P Hadde jo vært veldig kjekt! =)

Amfitriti

06.02.2011 kl.15:54

Smaksprøver er bestilt, gleder meg til å smake:)

Manchego ost kjøper jeg i ostedisken på meny eller ica. Hvis du ikke finner den spør betjeningen det hender de har et ostehjul, som ikke er skåret opp enda:)

Eldeen

08.02.2011 kl.16:13

Amfitriti: Så bra. :) Håper du liker dem like mye som jeg. =) Ååh, takk for tipset! Akkurat nå er jeg 100 % fri for animalske melkeprodukter, men tenkte at jeg skulle prøve meg på ost laga av geitemelk etter en stund, for å se om jeg kanskje tåler litt av det. =)

Kine-get juicing

08.02.2011 kl.19:28

Jeg synes disse er veldig gode!:D

(den grønne er ikke glutenfri,bare så du vet om det..)

Koster 20-22 kr.i butikk så ikke så ille pris for sunne og gode barer=)

Eldeen

08.02.2011 kl.19:38

Kine-get juicing: Enig! Ja, jeg så det, etter at jeg hadde spist den og posta innlegget. Har endra det nå, takk for at du sa ifra, for det hadde jeg helt glemt. Heldigvis ingen fare for min del, siden jeg ikke har cøliaki og bare nettopp har kutta ut gluten, men det er jo ikke noe særlig hvis folk som er allergiske tror den er trygg og den ikke er det, hehe. :) Og det var ikke så ille pris, nei. :)

Åsne Eileen

07.09.2011 kl.17:14

har nett bestilt meg en av hver sort ;) gleder meg :)

Eldeen

15.09.2011 kl.12:10

Åsne Eileen: Herlig, perlig! Håper du liker dem. =D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits