Godiskuler med havregryn.

For ikke lenge siden laga jeg noen supergode havregodiskuler som jeg fant oppskriften på på Siljes blogg, HER. Jeg fulgte oppskriften til punkt og prikke, bortsett fra at jeg brukte 6 små dadler istedenfor 3 store, og så rulla jeg dem i en blanding av rå kakao og sukrinmelis.

 

Oppskriften blei da seende ut slik:
♦ 6 små dadler
♦ 1 dl glutenfrie havregryn
♦ 1/2 ss yaconpulver
♦ 1 ss lucuma
♦ 1 ss mesquite
♦ 1 ss rå kakao
♦ 1 ts vaniljepulver
♦ 1 ss extra virgin kokosolje
♦ 1 ts kanel
♦ 1 klype himalayasalt
♦ 1 ss yaconsirup
♦ 1/2 ts sitronsaft
♦ 1 ss bløtlagte gojibær

Rulla i:
♦ 1 ss rå kakao
♦ 1 ss sukrinmelis

 

 

Slik gjør du det:
Kjør alle ingrediensene i foodprocessor til du får en klebrig masse.
♦ Rull massen til små kuler.
♦ Bland sammen rå kakao og sukrinmelis og rull kulene i det.
♦ Sett kulene i fryseren i 20-30 minutter.
♦ NYT!

Hvis du er lur, så lager du en kjempediger porsjon når du først er i gang og oppbevarer dem i fryseren. Disse er så gode at du kommer til å ha lyst på ofte! ;) Jeg anbefaler dere absolutt å ta turen innom Siljes blogg for flere fantastiske oppskrifter.
Mmm, nam!

Blogglisten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

Tante Jul

21.02.2011 kl.22:02

Ååååå, jeg får så lyst til å løpe ned på kjøkkenet og hive en masse sukker, stivelse, kjemikalier og fett i en gryte/bolle og røre sammen og stappe i meg...

Siden jeg ikke eier halvparten av ingrediensene du nevner her, mener jeg, bare alle de ikke fullt så sunne alternativene.

Eldeen

21.02.2011 kl.22:41

Tante Jul: Hehehe, det hørtes da ille ut. =P Vel, du kommer langt med havregryn, rosiner, dadler, kakao og honning vil jeg tro. ;) Så lenge du får til en seig masse som det går an å trille kuler av og som smaker godt, så er du et langt stykke på vei. ;) Selv med ikke de fullt så sunne alternativene, så er det antakelig sunnere enn blått godteri og andre rare ting en kunne finne på å putte i seg. ;)

Tonje

21.02.2011 kl.23:59

Veit ikke hva alt på den lista der er engang, men da er det bare å look it up! :D

Eldeen

22.02.2011 kl.13:49

Tonje: Hihi, da har du litt å lese. ;) Nå har jeg i alle fall endra innlegget litt og lagt til linker til hvor en kan få tak i disse tingene, så da håper jeg at det blir litt lettere. =D

Marie

23.02.2011 kl.11:30

Ser deilig ut :)

Eldeen

24.02.2011 kl.21:20

Marie: Og det er enda mye bedre enn det ser ut! =D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits