Skogsbærsmoothie med supermat.

Jeg ånder og lever for og av smoothie, og favoritten består av frosne bær, banan, kanel, olje og ris- eller soyamelk. Ellers putter jeg oppi det jeg føler for der og da, og i det siste har det blitt mye supermat. Jeg har laga smoothie langt oftere igjen nå som jeg har kutta ut gluten og svært sjelden spiser brødmat. Sammen med min kjære har jeg bare spist ett glutenfritt brød hele den siste måneden, og i tillegg har jeg vel spist fire glutenfrie knekkebrød. Stort sett består frokosten min av smoothie, og det er så godt! Jeg sørger alltid for å putte oppi nok fett og proteiner, sånn at jeg blir god og mett uten at blodsukkeret mitt går kanakkas.

 

  

Til smoothien min i dag, brukte jeg:

♥ Ca. 200 gram skogsbær.
♥ To små bananer.
♥ Rismelk.
♥ En skvett økologisk hampfrøolje.
♥ En måleskje med økologiske hampproteiner.
♥ En teskje med lecithin.
♥ Litt kanel og açaípulver.

 

 

Slik gjør jeg det:

♥ Først putter jeg i de frosne bærene, og deretter banan.
♥ Så heller jeg i rismelk til det går nesten opp til 750 ml. på blenderen.
♥ Så putter jeg oppi en skvett olje og alt pulveret, og så kjører vi på!

 Tadaa! Av dette får du ca. 7,5 dl ferdig smoothie, som du kan drikke helt aleine, eller dele med noen du er glad i. Du trenger ikke spise alt på en gang - sett resten i kjøleskapet til du er sulten igjen, eller hell det i en isform og lag deg en smooth-is. :)

Istedenfor hampfrøolje, kan du godt bruke linfrøolje eller kokosolje. Putt eventuelt oppi litt mandler eller nøtter - det er masse sunt fett i dem! Har du ikke fancy supermat, funker det helt fint med bare bær, banan, ris-/soyamelk og det du måtte finne på av andre ting. Her er det bare fantasien som setter grenser. ;)

Bruk gjerne koden min, CEC956, hvis du skal handle på iHerb for første gang. Da får du $5 i rabatt på ordren din. :)

Hva er din favorittsmoothie?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 kommentarer

oOLina LitheriaOo

03.03.2011 kl.15:35

Kjempeflott! Herlig med slike mattisp, dette er noe jeg får bruk for da jeg flytter i egen leilighet! Takk :D

Eldeen

03.03.2011 kl.16:28

oOLina LitheriaOo: Så bra. =D Takk for koselig kommentar. <3

whooah - Line

03.03.2011 kl.18:10

Hørtes veldig god ut! Må nok få prøve med litt kanel oppi^^

Lager meg smoothie til lunsj hver eneste dag ;)

Mine favoritter er:

- vann med C-vitaminbrusetabelett (granateple og limesmak), frosne bjørnebær, blåbær og bringebær.

- vann med C.vit.brusetablett (tropisk), litt kiwi, frosne bjørnebær, bringebær, blåbær, solbær og rips. og noen ganger litt ananas og mango i :b

Eldeen

03.03.2011 kl.19:37

whooah - Line: Kanel i smoothie er et must hvis det er bær oppi synes jeg, hehe. ;) Smoothiene dine høres gode ut, bortsett fra brusetablettene, hehehe. =P Men en merker kanskje ikke så mye til dem når en har de i smoothie? :)

Hobbyanette

03.03.2011 kl.19:52

Hihi! Sett deg på gulvet om så :p Så lenge du har utsikten :D Jeg kjøpte mine ark på "Staples"... Bare hele A4-ark. Måtte kjøpe 50stk eller nå sånt da, men organisasjonsfreaken inni meg klarer nok å bruke de opp :p hihi! Så kan man bare klippe de til så store eller små som man trenger :)

Eldeen

03.03.2011 kl.20:30

Hobbyanette: Da skal jeg se etter dem neste gang jeg er på Staples. Det er der jeg har kjøpt klistrelappene mine også, og de var også i en stor pakke. Men det gjør ingen verdens ting. Jeg liker store pakker. :) (Og akkurat nå kunne jeg tenke meg en stor pakke sørlandschips og en stor pakke rå sjokolade. Mmm, nam. <3)

Mjuuugly

05.03.2011 kl.14:32

Herlig smoothie med herlige ingredienser. YUM!

Eldeen

05.03.2011 kl.14:35

Mjuuugly: M-m, helt enig! =D
Den så skikkelig god og sund ut :) 5 % rabatt høres bra ut da:) Skal inn å ta en titt:D Veldig spennende med slik supermat.Takk for kjempe hyggelig kommentar på bloggen min, har svart på spørsmålet ditt på bloggen min nå også:)

Eldeen

06.03.2011 kl.14:08

♥Charlotte - Forlovet og lykkelig ♥ -8KG på 5 uker. : Ja, smoothien var kjempegod. =D Det er nok ikke 5% rabatt, men $5. ;) Men det er jo litt det også. =) Supermat er kjempespennende, og jeg har virkelig blitt helt hekta. Jeg har prøvd sååå mye rart tidligere av diverse helsekost og slikt, men det var først da jeg prøvde supermat at jeg virkelig kjente en forskjell! =)

lilja

15.03.2011 kl.14:31

spennende blogg du har.artig å se at andre har øynene oppe for supermat:D

Eldeen

15.03.2011 kl.17:33

lilja: Tusen takk! Kjempekoselig med slike kommentarer. :) Supermat er helt supert, hehe. ;)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits