Ørret, grønnsaker og soppstuing.

Lettvint og god middag som er både glutenfri og melkefri! Hvis du tåler melk, kan du selvsagt bytte ut den vegetabilske fløta med vanlig fløte, og den vegetabilske osten med vanlig smøreost. Du kan også steke soppen i ekte meierismør istedenfor i olje. ;)

 

Du trenger:
♥ Ørretfileter
♥ Litt olje
♥ Godt krydder
♥ Grønnsaker (viltblanding)
♥ Sopp
♥ Vegetabilsk fløte/smøreost
♥ Salt og pepper

 

Slik tilbereder du fisken:
♥ Sett stekeovnen på 200 grader.
♥ Smør en ildfast form med litt olje, legg i fisken og krydre med f. eks. sitronpepper.
♥ Når ovnen er varm, setter du fisken i ovnen, og lar den stå i 25-30 minutter for fryste fileter, eller 10-15 minutter for ferske eller tinte fileter.
♥ Har du ikke stekeovn, kan du steke fisken i panna. Da anbefaler jeg sterkt at du bruker ferske eller tinte fileter.

 

Slik lager du soppstuingen:
♥ Skjær soppen i biter.
♥ Ha litt olje i ei panne, legg oppi soppen og stek den gyllen med salt og pepper.
♥ Ha oppi litt vegetabilsk fløte og eventuelt en dæsj med vegetabilsk ost.
♥ La det putre på svak varme til du har en fin og god soppstuing.

 

Slik tilbereder du grønnsakene:
♥ Kok opp en kjele med vann.
♥ Putt oppi grønnsaker fra en pose med viltblanding eller noe annet godt.
♥ Gi grønnsakene et kjapt oppkok, og ta dem for all del av plata mens de fortsatt har masse tyggemotstand!

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Stikkord:

4 kommentarer

Tuva

26.03.2011 kl.10:18

ååhh, jeg skal legge på deg også. Jeg fant ikke kommentaren :)

Skjønne frøken strøken, ha en supersnuperfin dag, sjøbanan!

Eldeen

26.03.2011 kl.14:10

Tuva: Hihi, ingen krise! Sjøbanan? Jeg er nok heller ei skikkelig landkrabbe. =P Men jeg er glad i banan, da! :) Kanskje jeg er en landbanan. (^^,) Ha en super dag du også! =D

26.03.2011 kl.17:01

Åh, nå fikk jeg SKIKKELIG lyst på soppstuing!!! Får litt soppabstinenser siden Per ikke liker sopp :p Blir aldri slik at jeg orker å lage bare til meg :p

Eldeen

01.04.2011 kl.18:09

Hobbyanette: Hehe, det er ikke akkurat et veldig stort tiltak å lage soppstuing, så det synes jeg du bør gjøre en dag, selv om det bare blir til deg. ;)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits