Pastarett med spinat- og fløtesaus.

Når samboeren jobber overtid får han overtidsmat, så da er det begrensa hva jeg gidder å lage til her hjemme. Da er det jo bare jeg som skal spise uansett, og det er så kjedelig å lage mat bare til meg selv. Noen ganger gidder jeg ikke å lage noe som helst, mens andre ganger slenger jeg sammen noe spiselig. Denne uka gjorde jeg det, og det var både veldig enkelt og veldig godt.

 

Jeg brukte:
* Glutenfri pasta (Semper)
* Frossen spinat
* En liten skvett olivenolje
* Soyafløte (Alpro Soya)
* Næringsgjær
* "Fake parmesan"
* Hampfrø uten skall
* Hvitløkspulver og peppermiks
* Rødløk
* Cherrytomater

 

"Fake parmesan" lager jeg ved å kjøre naturelle gresskarkjerner og litt himalayasalt sammen i foodprosessoren. Dette putter jeg i en boks og har stående i skapet. Kjempegodt! Siden jeg valgte å gjøre denne retten vegetar, sørga jeg for proteiner ved å putte i soyafløte, næringsgjær, gresskarkjerner og hampfrø. :)

 

Slik gjorde jeg det:
Jeg kokte pastaen etter anvisninga på pakka, samtidig som jeg tinte spinat i mikroen. Spinaten surra jeg deretter i en liten sauskjele sammen med litt olivenolje. Jeg putta oppi næringsgjær og en skvett fløte, slik at det blei en tjukk saus. Jeg lot dette stå og putre litt på svak varme mens jeg kutta opp litt rødløk og cherrytomater. Da pastaen var ferdig, dro jeg sauskjelen av plata og hadde oppi fake parmesan, hampfrø, krydder, rødløk og tomater og rørte rundt. Pastaen putta jeg i en dyptallerken, helte sausen over, og blanda alt godt sammen, og det var det. Tror jeg brukte totalt 20-25 minutter fra jeg fylte vann i pastakjelen, og jeg blei mer enn tilfreds med resultatet.

 


Mmmm, nam! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Stikkord:

8 kommentarer

Mjuuugly

08.04.2011 kl.13:22

sv: Bedre at noen som liker det får det enn at det bare står og blir gammelt her uansett. Hehe. Men det er i orden det, jeg sender gubben på posten uansett, hihi. Men altså en "smartpostkonvolutt" og hvor mange frimerker tror du, eller er det inkludert i en slik konvolutt? Hehe :P

Eldeen

08.04.2011 kl.13:46

Mjuuugly: Ja, det er sant det. Og så veldig kjekt for meg da! :) Det som er det smarte med smartpost, er at de er ferdig frankert og at en kan fylle de så tungt en bare greier uten noen ekstra frimerker. ;) Men det må altså være den vanlige uten bobler, for den med bobler koster nesten 60 kroner, og det er jo litt drøyt for noen bobler når en får dem gratis fra iHerb, hehehe. ;)

Mjuuugly

08.04.2011 kl.14:04

sv: Hahaha, ja. Jeg regner med jeg får noen bobler i pakkene mine i dag så jeg sender deg bare en PM senere :)

Eldeen

08.04.2011 kl.14:47

Mjuuugly: Hehe, den er grei. ;) Tusen takk! =D

forandringensvei

08.04.2011 kl.17:13

Denne så deilig ut :)

whooah - Line

08.04.2011 kl.18:26

Hørtes og så veldig godt ut! :)

Eldeen

10.04.2011 kl.19:26

forandringensvei: Det var kjempegodt! Jeg elsker pastaretter, så jeg priser meg lykkelig for at det finnes masse god, glutenfri pasta. =D

Eldeen

10.04.2011 kl.19:27

whooah - Line: Takk for det. Det var det også. ;)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits