Skjærtorsdag.

Ja, så var det påske igjen, og den kom om mulig enda mer brått på i år enn i fjor. Jeg har ikke hatt energi til å forberede meg verken på den ene eller den andre måten i år, men jeg har i alle fall satt fram den lille påskepynten vi har. Ei høne (eller er det en hane?), to små kyllinger som holder rundt hverandre og noen gule lys. I tillegg har jeg lagt en grønn duk på bordet, og det gir en herlig, vårlig følelse. Vi har noen små påskeduker liggende også, men jeg har ikke orka å stryke dem, så de ligger foreløbig i en eske og blir ikke brukt.

 
At energien har svika er snarere regelen enn unntaket for tida, så heldigvis var jeg føre var og bestilte litt sjokolade fra The Raw Chocolate Shop i tilfelle jeg ikke skulle orke å lage noe selv. Jeg brukte penger vi egentlig ikke har - men det får så være. Det skal jo være litt kos i påska for oss også. Dette er den første påska uten Kvikk Lunsj og annet sukkerholdig godteri for vår del, så da er det greit å ha noe annet på lur. Jeg bestilte i grunn to pakker, men det blei litt tull i ordrene mine, så kun den ene rakk å komme fram før påske. Men, men, det gjør ingengting - da har vi sjokolade etter påske også. I tillegg fikk jeg med en ekstra sjokolade som plaster på såret for at ordrene ikke blei registrert som de skulle, så da er jeg fornøyd. :)

 Jeg har ikke de helt store påskeplanene i år, men jeg håper at jeg kommer meg på hytta sammen med resten av familien. Det er vedhogst som står på agendaen rundt påsketider, og resten av gjengen er godt i gang. Selv har jeg ikke orka å bli med opp enda, men jeg håper jeg kommer meg opp tidlig nok til å få være med i morra. Det er jo litt stusselig å sitte hjemme aleine når de andre er samla og koser seg i sola - særlig nå som det er påske. En merker liksom ikke den helt store forskjellen på hverdag og høytid når en uansett bare sitter hjemme aleine.

 
Hittil i dag har jeg prøvd å gjøre så godt jeg kan for å kose meg, selv om dagen ikke blei helt som jeg hadde håpa. Jeg har lest noen sider i en krim ("Snømannen") mens jeg lå på spikermatta mi, kost meg med en soya latte og gitt Edwart-Sokrates en real dose med kos. Han røyter noe helt forferdelig for tida, og jeg er egentlig litt allergisk mot dyr, men han skal jo merke at det er påske han også. Noen frokost har jeg ikke spist enda, men det blir etter hvert. Jeg skal bare blogge ferdig og ta meg en dusj først, og så skal blenderen på benken så jeg får laga meg en smoothie.

 Etter frokost er jeg ikke helt sikker på hva jeg skal gjøre, men jeg håper at energinivået er litt mer brukbart i dag enn det har vært de siste dagene. Kanskje jeg orker å svare på et brev eller to, lese litt mer i "Snømannen", eller kanskje lage noe godt på kjøkkenet. Vi får se. Jeg har i alle fall tenkt å kose meg så mye som jeg greier, og samle energi slik at jeg kommer meg på hytta i morra sammen med de andre. :)

GOD PÅSKE!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Stikkord:

4 kommentarer

Kristina S-Pettersen

21.04.2011 kl.13:01

god påske :)

Helen - Kjernesunn Nordkvinne

21.04.2011 kl.13:51

Håper energien tar seg opp! God påske!

Eldeen

21.04.2011 kl.15:33

Kristina S-Pettersen: Tusen takk! God påske til deg også. :)

Eldeen

21.04.2011 kl.15:34

Helen - Kjernesunn Nordkvinne: Tusen takk! Det håper jeg også. :) God påske. :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits