Tur til Urskog Fort.

Denne helga hadde Andreas og jeg bestemt oss for å sette av litt tid til hverandre og finne på noe koselig sammen. Vi endte opp med å ta oss en tur til Urskog Fort i går. Vi hadde med oss sitteunderlag, mat og drikke, og satt ute i sola og prata og kosa oss. Vi bor ikke lenger unna enn 10-15 minutter med bil, og allikevel er det snart to år siden sist vi var der. Etter at vi hadde spist og sittet og prata en stund, slang vi sakene våre i bilen og gikk litt tur. Kjempekoselig!

 

 

I dag skulle vi egentlig på hytta sammen, men jeg har blitt skikkelig forkjøla så jeg blei nødt til å holde meg hjemme. Jeg har fortsatt ikke kommet meg en eneste tur på hytta i år, enda det har vært planlagt mange ganger, så jeg begynner å bli litt utålmodig. Er kjipt å stå å gjøre klar mat dagen i forveien gang etter gang, og så er det stadig et eller annet som gjør at jeg ender opp med å bli hjemme. Krysser fingrene for at det går som planlagt neste gang.

 Har du gjort noe koselig i helga?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits