Slik var påska mi!

Jeg har ikke skrevet stort til dere om hvordan påska mi var, for det var i bunn og grunn ikke så skrekkelig mye å skrive om, og jeg hadde ikke energi til å skrive noe særlig heller. Jeg fikk nye medisiner for å bedre søvnkvaliteten fredag før påske, og disse gjorde susen, så jeg sov bort så og si hele påska. Litt koselig greide jeg å ha det likevel, og søvnen var sårt tiltrengt, så det gjør i grunn ikke så veldig mye.

På tirsdagen i påska hadde jeg besøk av Martin og Thomas et par timer, og jeg følte meg som tidenes mest elendige vertinne da de reiste herfra fordi de var sultne. Martin har heldigvis ikke gitt meg opp av den grunn, og jeg har trua på at Thomas kommer til å vise seg her igjen han også, hehe. Det håper jeg virkelig, for det er herlig å ha besøk av gale orakler som kan fortelle meg litt om krig og fred og politikk og kvantefysikk og sånn.

Ellers så var jeg noen turer borte hos mamma og dem, og det var koselig. Den ene gangen var et spontant besøk som endte med at vi fikk middagen servert, og den andre gangen var på påskeaften. Da samla vi oss på terrassen deres og grilla sammen, og det var en kjempehyggelig kveld. Dagen etter var vi også der en snartur, for å hilse på tante Sylvia og Dag, før de skulle hjemover til Stavanger.

Jeg hadde store planer om å være med de andre på hytta også - de har vært der oppe nesten hver dag hele påska og jobba med veden til vinteren. Det blei aldri noen hyttetur på meg, for på grunn av de nye medisinene greide jeg ikke å stå opp tidlig nok til å få blitt med, og i tillegg har jeg ikke vært helt i slaget. Men, men, det blir vel nok av anledninger fremover nå som våren har kommet. :)

 Hva gjorde du i påska?

Jeg har forresten presentert bloggen min og registrert meg på Bloggurat. Jeg har plassert min blogg i Finstadbrunorske bloggkart!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Cathrine

01.05.2011 kl.13:36

Godt du har kost deg litt i påsken mellom all sovingen :)

Slappet helt av i påsken selv, sov om natta, når morgenen kom gikk jeg ut og sov videre på solsenga :P

Eldeen

01.05.2011 kl.13:55

Cathrine: Hehe, det hørtes ikke feil ut det heller! ;) Deilig å slappe av ute i sola. :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits