Sjokolademelk uten animalsk melk og sukker!

Eeeh... Sjokolademelk uten melk og sukker? Joda! Det er faktisk mulig, og jeg er hoppende glad for at jeg endelig kan drikke sjokolademelk igjen! =) Tusen takk til Maypia Angelica for tipset!

 

 

Til et glass trenger du:
♥ 2 ts carob
♥ 1 ts rå kakao
♥ 2,5 dl organisk melk (soya-/ris-/havre-/nøttemelk)
♥ Eventuelt et par dråper Stevia Vanilla Creme.

Selv har jeg laga masse sjokoladepulver som jeg oppbevarer i en tett boks i kjøkkenskapet, så er det klart hver gang jeg får lyst på sjokolademelk. Bruker jeg rismelk synes jeg det er søtt nok uten stevia, men i soyamelka hender det at jeg putter oppi et par dråper.

 

 

Å blande sjokolademelk er lett som en plett: Hell organisk melk i et glass, putt oppi sjokoladepulver og eventuell søtning, og bland sammen med en melkeskummer. Funker sikkert å røre med skje også, men jeg foretrekker å bruke melkeskummeren. Da blir alt godt blanda, og det blir skum på toppen! :)

 Bruk gjerne rabattkoden min (CEC956) hvis du vil handle på iHerb for første gang. Da får du $5 i rabatt på din første ordre, og jeg blir kjempeglad, siden jeg får litt rabatter på iHerb. Pass på at ordren din kommer på under 200 kroner, så slipper du å tenke på toll/MVA. Hvis du sørger for at pakken din veier mindre enn 1300 gram, får du også velge billigste fraktalternativ, som vanligvis ligger på $4.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Stikkord:

4 kommentarer

Helen - Kjernesunn Nordkvinne

15.05.2011 kl.16:12

Så lurt og så enkelt :) Skal teste med havremelk!! :)

Eldeen

16.05.2011 kl.10:52

Helen - Kjernesunn Nordkvinne: Ja, som jeg skreiv: Jeg er hoppende glad for at jeg endelig kan drikke sjokolademelk igjen! =D Blir nok kjempegodt med havremelk. ;)

Maypia Angelica

16.05.2011 kl.14:48

Så koselig, og takk for link. Jeg liker best å bruke soyamelk for den skummer mest. ;-)

Eldeen

19.05.2011 kl.14:13

Maypia Angelica: Bare hyggelig. :) Ja, soyamelka skummer mest. ;) Kjempegodt!

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits