Nasjonaldag og magetrøbbel.

Det var en ganske stille og rolig nasjonaldag for min del i år. Andreas og jeg var slitne begge to, så vi tok det ganske rolig hele dagen, og holdt stort sett på inne på kjøkkenet. Vi stekte kylligfilet til koldtbord og laga kake og godiskuler. På kvelden dro vi bort til mamma og dem og spiste koldtbord og kaker sammen med familien. Kjempekoselig! :)

Mamma var så søt og snill at hun serverte så og si bare ting jeg kan spise, så jeg var temmelig sikker på å komme meg gjennom spisinga uten å få vondt i magen, men der tok jeg feil. Ikke langt inn i måltidet begynte jeg å føle meg dårlig. Først trodde jeg kanskje at jeg hadde fått i meg noe jeg ikke tålte ved en feil, eller at det bare var fordi strømpebuksa var litt trang, eller at det var fordi det var lenge siden jeg hadde spist. Utover kvelden blei jeg bare verre, så jeg skjønte etter hvert at dette ikke kunne ha noe med maten eller klærna å gjøre. Jeg er forsatt dårlig i dag, så det er nok omgangssyken som herjer i kroppen min igjen. Jeg håper det går fort over!

Det passer selvfølgelig veldig dårlig å bli syk akkurat nå. I dag skulle ha vært min fjerde dag på Norasonde (arbeidsavklaring), så det er temmelig kjipt å måtte holde seg hjemme allerede. Jeg håper jeg er tilbake på plass i morgen, så jeg ikke går glipp av så mye. Dessuten må jeg ha legeerklæring om jeg blir borte i mer enn en dag, og det er ikke spesielt gøy å forlate huset med omgangssyken, så jeg ser helst at jeg slipper det. Jeg har jo ikke billappen heller, så om jeg ikke får noen til å kjøre meg må jeg gå ca. 4 km. totalt for å komme til og fra legen, og det har jeg ikke sjans til å greie når jeg er så dårlig. Jeg krysser fingrene!

 

Bildet er lånt HER, siden jeg glemte å ta bilder i går.

♥

Hadde dere en fin nasjonaldag?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Cathrine

18.05.2011 kl.20:26

Ikke noe gøy med vondt i magen, håper det er over til i morgen :)

Eldeen

19.05.2011 kl.14:14

Cathrine: Nei, det er ikke noe særlig. Takk for det. :) Jeg blei ikke frisk til i dag, men jeg føler meg bedre nå, heldigvis. :)

trueloveneverends

20.05.2011 kl.13:02

Huffda, vondt i magen er virkelig ikke noe særlig. Håper du er blitt bedre nå :) Håper alt er bra med deg for tiden, brevet ditt kommer etterhvert, har bare hatt en liten pause fra all brevskriving. Men er nå tilbake igjen på den fronten ;)

Eldeen

25.05.2011 kl.13:43

trueloveneverends: Nei, det er ikke noe særlig. Men det gikk da over til slutt. Det går litt opp og ned med meg for tiden, men jeg henger med (litt, i hvert fall, hehe). Ta deg god tid med brevet du vennen, jeg henger også langt etter. Er evigheter siden jeg skreiv et eneste brev, men håper jeg kommer i gang igjen snart. :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits