Livet er herlig!

I dag har det som så ut til å bli en litt tung og grå dag utvikla seg til å bli helt super!

Jeg våkna til sol og fint vær, og Andreas som hadde rydda kjøkkenet, og bare det er jo helt supert. Da jeg venta på bussen til Bjørkelangen, kom Dina (ene lederen av "kurset") kjørende, så jeg fikk sitte på med henne. Det blei kort dag på Norasonde i dag, og den besto av test i norsk, engelsk og matte.

Jeg tror norsk og engelsk gikk ganske bra, men jeg sliter fortsatt veldig med konsentrasjonen og hukommelsen (pga. fibromyalgien), så jeg tror det gikk litt dårlig i et par av oppgavene hvor en skulle lese en tekst og så svare på spørsmål fra teksten etterpå. Matta tror jeg ikke gikk særlig bra, for vi måtte gjøre det på tid, og da jeg hadde åpna testen innså jeg at jeg kanskje burde ha tenkt meg om litt før jeg gjorde det. Jeg har jo ikke regna på papir på 7-8 år, så jeg huska faktisk ikke hvordan jeg skulle skrive et gangestykke eller et delestykke på papir. Haha! Jeg sleit litt, kan en si, og så blei jeg så stressa av tida som stadig gikk nedover at jeg greide ikke å tenke skikkelig. I tillegg var det nok litt dumt å ta mattedelen til slutt, for da var jeg ganske sliten i hodet av de to andre testene. Men, men, det er vel ikke akkurat verdens undergang. ;)

Etter at jeg var ferdig med testene, hadde jeg tid nok til overs til å fylle ut søknad om å få dekka reiseutgiftene mine, og så rakk jeg bussen hjem litt før tolv. På vei hjem rakk jeg å snakke både med min kjære og med pappaen min, og det var veldig koselig begge deler. I tillegg fikk jeg en kjempegod nyhet om noen jeg er glad i, så jeg er hoppende glad på den personens vegne og håper at ting blir supert! Etter at jeg kom hjem har jeg også hatt en lang og koselig telefonsamtale med min eldste lillebror, og jeg fant ut på facebook at min nest yngste lillebror ikke synes at jeg er retarded. Hehe, hvor mye bedre kan det bli?

Jeg har drukket sunn kakao med soyamelk og steviadråper, og det var knallgodt. Jeg har spist en deilig salat med kyllingfilet, og jeg har kost litt med kattene. Nå begynner jeg å bli temmelig skutt og få veldig vondt i hodet (som vanlig), men det er i grunn helt greit, for jeg har allerede fått alt jeg kunne ønske meg av denne dagen og litt til. Nå håper jeg bare at energien strekker til såpass at jeg greier å lage litt middag og gjøre det aller mest nødvendige til i morra.

Ah, så herlig det er å leve til tider!

 

Bildet er lånt på We♥it, HER.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 kommentarer

Kristine

23.05.2011 kl.16:49

Fint at du har hatt en så bra dag :) Du må ha en fin uke videre :D

Helen - Kjernesunn Nordkvinne

23.05.2011 kl.17:30

:)

Hobbyanette

23.05.2011 kl.18:00

Ah, hørtes ut som en kjempekoselig dag :D Har også hatt en kjempefin dag! :D Fikk en fin "start" på uka i går i godt selskap av gode venner, og i dag hadde jeg bare en jobb, så var allerede ferdig kl 14 :D Fikk kjøpt meg nye sko og gått en liten tur med Iza :) Nå er det sofen resten av dagen :p Så håper vi de neste dagene blir like koselig :)

Cathrine

23.05.2011 kl.21:02

Så deilig å ha så fine dager selvom været er grått og trist. Testene gikk sikkert bedre enn du følte det gikk, hvis ikke får du ta de på nytt :P

Ha en fin kveld!

Eldeen

25.05.2011 kl.13:46

Kristine: Tusen takk! Ha en herlig uke du også! :)

Eldeen

25.05.2011 kl.13:48

Helen - Kjernesunn Nordkvinne: Smil til deg også. ;)

Eldeen

25.05.2011 kl.13:51

Hobbyanette: Jada, det var en fin dag! Jeg greide riktignok ikke noe hele resten av dagen, men det er litt lettere å ikke greie noe etterpå når en har brukt store deler av dagen på å prate med folk en er glad i. ;) Herlig å høre at dagen din var fin også, jeg håper resten av uka er like bra! :)

Eldeen

25.05.2011 kl.13:52

Cathrine: Du hadde helt rett, testene gikk MYE bedre enn jeg følte at de gikk! Hurra. :)

Tante Jul

25.05.2011 kl.22:40

Så herlig, gi oss (deg) flere slike dager! :)

Eldeen

07.06.2011 kl.15:13

Tante Jul: Tusen takk! Jeg gjør så godt jeg kan. ;)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits